Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány km távolság vagy mennyi idő utazás, ami már távkapcsolatnak számat?
Figyelt kérdés
tegnap 14:03
A kérdező szavazást indított:
10-15 perc utazás (5 km)
15-30 perc utazás (5-20 km)
30-60 perc utazás (20-60 km)
1-2 óra utazás (60-100 km)
> 2 óra utazás (100+ km)
20 szavazat
1/13 anonim válasza:
Számomra 1 óra is annak számít.
Inkább attól teszem ezt függővé, hogy hányszor találkozunk egy héten.
2/13 anonim válasza:
Attól függ, mennyit tudtok találkozni. Ha csak hétvégén (mert mondjuk más városban tanulnak a felek) az határeset.
3/13 A kérdező kommentje:
Ugyanabban a városban dolgozok, így lényegében naponta. Hétvégén se probléma nekem az a 45-50 perc bejutni az agglomerációból.
tegnap 14:55
4/13 anonim válasza:
Nekem másfél óra utazás egy irányban a "lélektani határom".
5/13 anonim válasza:
Reggel 6-8 között hétköznap a 20 perc sokszor 60 perc.
Van, hogy 1 óra 150 km. Van, hogy 30 km.
Na mindegy 1 óránál többet én sem szeretnék utazgatni, oda-vissza 2. És persze hacsak nem tudunk legalább egy egész hétvégét együtt tölteni akkor részemről értelmetlen is az egész.
6/13 A kérdező kommentje:
Nem kell utazgatni, mert én megyek. Hétvégén meg semmi se gátol abban, hogy végig ott legyek.
tegnap 15:25
7/13 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy reggel 8-kor találkoznánk hétköznap, akkor dolgozni mennek az emberek.
tegnap 15:26
9/13 A kérdező kommentje:
Nem azt mondtam, hogy nem találkoznánk, csak nem reggel 8-kor.
tegnap 17:50
10/13 anonim válasza:
Nekem 30 perc utazás egy irányba a lélektani határom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!