Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kelthet egy nőben kisebbségi érzést ha egy férfinek jobb segge van mint neki? Vagy a hipergámia ezt is felülmúlja?
Ugye elvileg a nőknek kellene jobb seggének lennie, mint egy férfinak, viszont vannak olyan férfiak akiknek jobb seggük van mint egy átlag nőnek. Ez kelthet olyan fajta kisebbségi érzést mint egy férfiben az ha egy nő magasabb nála pár centivel?
Vagy ha nőkről van szó, akkor ilyesmiről nem lehet szó? mert pl. a pénzben is az van, hogy hiába keres egy csaj 200 ezret, attól még simán elvárja hogy a férfi keressen 1 millát, az ég világon semmit nem gondolkodik el azon, hogy neki esetleg többet kellene keresni.
Őszinte részvétem azoknak a nőknek és férfiaknak, akik ennyit tudnak elmélkedni a másik fenekén. :D
Kit érdekel, most őszintén? Nekem imponál, hogy a páromnak jó segge van, amire rá lehet markolni, pont nem érdekel, hogy az enyém ehhez képest milyen (én elégedett vagyok vele és a szexben ő is annak tűnik). Eleve butaság a két nemet ilyen szempontból összehasonlítani.
Konkrétan se füle se farka az egész szövegnek.
A fő kérdésben azt kérdezed, hogy a nőben kelthet-e kissebbségi érzetet, ha a férfinak jobb a segge. A leírás első felében meg pont ellenkezőleg kérdezed, hogy a férfiban kelthet-e ez az egész kissebbségi érzetet. Aztán a végére megérkezünk oda, amit ebből valószínűleg ki akartál hozni, megint csúnya/rossz/gonosz/anyagias nők. Teljesen nem ide illő ez a példa, csak ezt akarod kihozni ebből is. Nem is tudom érdemes-e belekötni, hogy pl nem azért keresnek kevesebbet a nők, mert az olyan krva előnyös, hanem mert a mai napig a férfiak elnyomják ebben is a nőket. Aztán meg megy a hiszti. Pedig rengeteg helyen a mai napig kevesebbet kap egy nő ugyan azért a beosztásért (ha egyáltalán engedik férfiakhoz hasonló beosztásokba) mint egy férfi.
#5 igen, de ha ezt egy pasi gondolja így, akkor ő biztosan meleg. Ez esetben meg tökmindegy, mit gondol a nőkről.
Egy hetero férfi nem bámulja más férfiak seggit, mert egyszerűen nem érdekli őt ez. Kivétel a kérdező, bár ő elég furcsa szerzet és nem is biztos, hogy hetero.
A pasimnak objektíve jobb feneke van, mint nekem. Valahogy ő ilyen izmos-formás típus, én meg inkább vékony vagyok.
Mindeddig eszembe sem jutott, hogy ez zavarjon. Őt sem zavarja, hogy nekem több hajam van. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!