Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt, hogy valaki minden szempontból tökéletes, de volt rajta 10 kiló felesleg és emiatt, nem tudtatok belemenni a kapcsolatba?
És borzasztóan fáj elengedni, de tudjátok, hogy mivel a gondolat apró szikrája ott mozog benned, hogy ez miatt nem tudsz rá, úgy nézni mintha megőrülnél érte (meg is őrülnél, ha 10 kilóval kevesebb lenne ).. és emiatt inkább nem folytatod vele a kapcsolatot
nektek volt már ilyen élményetek, hogyan kezeltétek?
30F
"Hát figyu, azért teljes feltétlen szeretetet várni a másiktól, azért az elég erős, főleg az elején az ismerkedésnek"
Ez igaz, de feltételeket szabni az ismerkedés elején még gázabb. Ha valami nekem nem jön be, tovább lépek. Nem szenvedek, hogy a másik miért nem akarja nekem hozni a 10/10-et.
Arra nem gondoltál, hogy te amúgy csak 7-8/10 vagy neki, csak nem akad fenn a hibáidon?
De ha meg tényleg belemegyek es tenyleg jol erezzuk magunkat es tenyleg total Jo minden
Es mondjuk napi 2x szex ,minden fasza , tenyleg boldog vagyok, de erzem ez az erzest fel ev utan
Akkor mit kezdek a helyzettel, mivel annyira jol erzem magam vele , es nagyon szeretem is ezert megbantani nem akarom de maskepp nem lehetne
Ennel melyebbre nem tudok magamba nezni
Azt kéne elengedned, hogy a tökéletesre várj. Én hiszek abban, hogy olyan emberrel legyél, aki minden értelemben vonz, de ez soha nem azt jelenti, hogy minden értelemben 100%-osan fog vonzani.
Nézd, ha ez velem történne: megtalálnám azt, akivel minden stimmel, és csak 10 kg hibádzik - mondjuk leszarnám és sírnék a boldogságtól, hogy megvan az emberem -, de ha ez engem ennyire meggátolna a boldogságban, elmennék segítséget kérni szakembertől. Saját magadat szabotálod.
Ha a tökéletes hajszolása neked többet ér, mint a majdnem tökéletes, azzal sincs semmi baj. Te tudod, mit szeretnél.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!