Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt, hogy valaki minden szempontból tökéletes, de volt rajta 10 kiló felesleg és emiatt, nem tudtatok belemenni a kapcsolatba?
És borzasztóan fáj elengedni, de tudjátok, hogy mivel a gondolat apró szikrája ott mozog benned, hogy ez miatt nem tudsz rá, úgy nézni mintha megőrülnél érte (meg is őrülnél, ha 10 kilóval kevesebb lenne ).. és emiatt inkább nem folytatod vele a kapcsolatot
nektek volt már ilyen élményetek, hogyan kezeltétek?
30F
Nincs tökéletes ember kérdező se külsőleg, se belsőleg értve. Ha te azért nem adsz neki esélyt, mert 10+ kg súlyfelesleg van rajta (SZERINTED!) akkor igazából nem is érzel iránta semmi értékeset és nagyon jól teszed, hogy békén hagyod őt örökre.
Felszínes vagy ezek alapján, de sebaj te se tetszel (majd mának) azért, mert az vagy.
láttam ilye pasit aki 1 az 1 ben megmondta hogy neki sovány lány kell.
mondjuk a gyerek is egy kákabélű volt.
Ha tökéletes, akkor genetikailag is tökéletes, ami azt jelenti hogy oda hízik ami férfiasabbá/nőiesebbé teszi a kinézetét. Aki pedig ilyen szerencsés genetikával rendelkezik az nagyon nem lesz undi 10 kiló plusszal
Mondjuk nekem személy szerint még csak tökéletesnek sem kéne lennie ahhoz hogy ne érdekeljen 10 kiló plusz
#7:
Nem a kérdezőn van 10+ súlyfelesleg hanem a lányon akivel ismerkedik.
Hány kiló és milyen magas, rá állítottad a mérlegre, megnézted a BMI kalkulátor segítségével, hogy súlyfeleslege van? Mondjuk ha nem vonzó szamodra, mint nő akkor hagyjad és keress olyan lányt, aki szexuálisan is vonz.
7es
De mivan, ha minden más szemponbó eléggé bejött az illető, genetikailag, az arca nagyon szép volt, az érdeklődési köre, ahogyan a világot látja, az energiája, és még eléggé jól kapcsolódtunk is egymáshoz
De mi van, ha ez a gondolat idegesített, és valahogy nem hagyott nyugodni?
Nem tudom elképzelni, hogy volt ott más, konkrétan elköltöztem volna egy másik országba miatta
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!