Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt, hogy valaki minden szempontból tökéletes, de volt rajta 10 kiló felesleg és emiatt, nem tudtatok belemenni a kapcsolatba?
És borzasztóan fáj elengedni, de tudjátok, hogy mivel a gondolat apró szikrája ott mozog benned, hogy ez miatt nem tudsz rá, úgy nézni mintha megőrülnél érte (meg is őrülnél, ha 10 kilóval kevesebb lenne ).. és emiatt inkább nem folytatod vele a kapcsolatot
nektek volt már ilyen élményetek, hogyan kezeltétek?
30F
Te pont olyan kcsög vagy, mint az a srác akivel randiztam hónapokig. “Meghíztam” csak akkor leszek jó ha kondiba megyek. De azért velem volt, és lefeküdt velem. Folyton csesztetett
Hagyd a szerencsétlen lányt, sose felelne meg neked
én nem csesztettem őt egyáltalán, pont nem olyan alak vagyok, csak az a gond, hogy ezek a gondolatok amik bennem vannak ez miatt, saját magamat frusztrálnak
Ezt nem lehet, csak úgy elengedni, és akkor megbékélni, és csak úgy lenni?!
Okkal van bennem ez az érzés, nem akarok ráerőltetni senkit semmire, nem akarom azt se, hogy azt fejezzem, ki, hogy nem szeretem meg nem fogadom el őt úgy ahogy van, de nyilván van bennem ez az érzés
Hazudni meg nem akarok, azt nem lennék képes, mert eleve nagyon szimpi volt és bejött
Najó, ezt most kiírtam magamból, itt lezárom köszi! :D
Figyelj, baromi egyszeru: ne kezdj vele! Mondom en irtam mar: volt egy randipartnerem, hasonloan hozzad. O kondiba jart, allandoan csak ez volt a fontos. Rendesen a pofamba is tolta. Annyira pofatlan lett, hogy mar elkezdte zavarni ha picit meghiztam, ott rombolta az onszeretetem ahol tudta. De valtig allitotta utana is hogy ooo ugyan nem csesztetett! Mindennap szembesitett azzal hogy nem felelek meg neki. Kover lanyokon gunyolodott, en sem voltam vekony (teltebb, de nem kover) lefekudni le tudott velem, persze pedig vegig zavarta hogy nem vagyok az idealja es allandoan meg akart valtoztatni.
Hagyd ezt a szerencsetlen lanyt mert te is olyan seruleseket fogsz okozni mint amilyeneket a kreten randi partnerem okozott. Ez meg hagyjan hogy vegig bssztatott hogy menjek kondiba (minden egyes nap) a vegen meg kepes volt letagadni ezt az egeszet. “Majd ilyen edzett leszek, majd igy meg ugy lefogyok”
A te fajtad nem tudja hogy mennyire fontosak a lelki dolgok, csak a kulsot nezik.
NEM ertelek. Ha mar a kezdetek ota nem felel meg, MINEK allsz szoba vele? Kezdj vekonyabb lanyokkal es megvan oldva a problemad, es meg “hanyingered “ se lesz.
Rohattul félre értesz
Nem hányingerem van, semmi ilyen. Nem ocsmárolom a kövéreket egyáltalán, csak az az első gondolatom van ilyenkor, hogy ezt valami okozza, van oka annak, hogy valaki több energiát visz be a szervezetébe mint amit az igényel
És ennek szerintem érzelmi okai vannak.
Nekem vannak más problémáim, nem a kövérséggel, hanem allergia szerű tünetek, akkor ha túl sokat eszek, vagy olyan ételt amit nem tolerál a szervezetem, szóval totál megértem, ha van akinek van gondja a súlyával, és véletlenül sem ítélkezem felette.
Ezt tisztázva, csupán azért bánom az egészet, mert mint ahogyan nekem is vannak gondjaim a problémáim miatt, ami miatt ugyanúgy dolgoznom kell az önképemen, és eleve a problémáimon.
Ezért totál megértem őt, egyedül az zavarna, ha őt ez nem érdekelné, nem arról beszélek, hogy görcsösen akarjon fogyózni miattam, csak valamilyen módon elindulva a megoldás felé
Azért valljuk be, kövérnek lenni, az baromira egyszerű megoldást kíván, mint mondjuk azt ha valakinek valami fejlődési rendellenessége van, vagy egyszerűen csúnyának születik, azzal nem sok mindent lehet kezdeni, vagy csak úgy ha felkeresi a legtutibb plasztikai sebészeket aztán az egész vagyonát rákölti, ehhez, képest, ha valaki extra súllyal küzd az szerintem totál elenyésző probléma
"csak valamilyen módon elindulva a megoldás felé"
Az ő súlya neked probléma. Neki nem. Neked kell megoldást keresni. Elfogadni nem tudod. Akkor marad az, hogy keresel mást.
Ahogy írsz, tényleg olyan vagy mint az a randi partnerem. Végletekig ő is szajkózta, neki nincs baja a kövérekkel, de neked és az ő minden egyes szava sugallatából érződött hogy zavarja a súlyfeleseg, hiába is próbálta ő és te is tagadni. Kedves tőled hogy agyalsz rajta, viszont az a tényen nem változtat, hogy ezt a lányt te sose fogod önmagáért szeretni, hanem "ha kicsit ilyen lesz" és ha olyan lesz, akkor elkezdesz keresni majd más indokot. Neked milyen érzés lenne ha csak feltételekkel szeretnének?
Na ugye.
Minden más ami van rajta, az totál bejött, 10/9 dolog ami az ideálomba van, azt kb ő teljesítette is, legalább is abból amennyit ismertem belőle
Hát figyu, azért teljes feltétlen szeretetet várni a másiktól, azért az elég erős, főleg az elején az ismerkedésnek
Amikor kb mindenki úgy indul, hogy a legjobb alakját mutatja a másiknak fizikálisan is
Nyilván az lenne a lényeg, ha feltétlen szeretetet tudnánk adni a másiknak, de most magamra erőltessem ezt, vagy hogyan kéne ezt elképzelni?!
A legjobb amit tehetek az az, hogy tovább lépek szerintem
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!