Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt, hogy valaki minden szempontból tökéletes, de volt rajta 10 kiló felesleg és emiatt, nem tudtatok belemenni a kapcsolatba?
És borzasztóan fáj elengedni, de tudjátok, hogy mivel a gondolat apró szikrája ott mozog benned, hogy ez miatt nem tudsz rá, úgy nézni mintha megőrülnél érte (meg is őrülnél, ha 10 kilóval kevesebb lenne ).. és emiatt inkább nem folytatod vele a kapcsolatot
nektek volt már ilyen élményetek, hogyan kezeltétek?
30F
Na de ha nem vonz akkor hogyan tudtál vele szexelni?
De mondom, hogy vonz, ez nem fekete fehér, hanem egy skála
Csak az a baj, hogy igen, voltak bennem negatív gondolatok emiatt, és elég szarul érzem magam miatta, de nem tudom, hogyan érezzek másképp
Vonz szexuálisan, az kevés! Keress más csajt, de ha e lány lefogy a jövőben és neked már akkor "tökéletes" lenne és jól tökön rúgna képletesen értve akkor ne csodálkozz. Meg persze azon se, hogy hiába lesz vékony az új csajod akkor se biztos, hogy boldog leszel vele főleg hosszú távon, vagy ha beleszeretni nem tudsz, mert felületes vagy nagyon!
30 évesen nagyon éretlenül gondolkodsz, de majd remélhetőleg benő a fejed lágya idővel.
nem értem, ha egyedül lennénk a Marson egy utópisztikus helyen, akkor is ezt érezném.
Világos az, hogy az optimális testsúly az nem véletlenül vonzó és ha ettől eltér akkor az nem vonzó biológiailag
az a baj sztem, hogy online építettük ki a kapcsolatot, és mint mondtam nagyon szexi a csaj, de ez a részeo ott nem tűnt ki. 10 kiló nem feltétlen látszik annyira 10 kilónak bizonyos ruhákban pl
csak azt nem értem, miért van ennyi negatív gondolatom erről, szerintem ez valami családi minta lehet otthonról, amitől nehéz megszabadulni, a szüleim ilyen téren sajna eléggé öntudatlanok
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!