Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt, hogy valaki minden szempontból tökéletes, de volt rajta 10 kiló felesleg és emiatt, nem tudtatok belemenni a kapcsolatba?

Figyelt kérdés

És borzasztóan fáj elengedni, de tudjátok, hogy mivel a gondolat apró szikrája ott mozog benned, hogy ez miatt nem tudsz rá, úgy nézni mintha megőrülnél érte (meg is őrülnél, ha 10 kilóval kevesebb lenne ).. és emiatt inkább nem folytatod vele a kapcsolatot

nektek volt már ilyen élményetek, hogyan kezeltétek?

30F

jan. 28. 11:42
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/75 anonim ***** válasza:
100%
27#; mondon, hogy valami nem stimm az agyaddal. 😁
jan. 28. 13:53
 32/75 anonim ***** válasza:
100%
Úristen. Ez lenne a túlsúlyos alak?
jan. 28. 13:59
 33/75 anonim ***** válasza:
100%

25 vagyok.

Ezt mondom. Nem vonzódsz eléggé hozzá és ez nem biztos, hogy az alkata miatt van konkrétan. Ha fogyna, lenne más problémád vele.

Mert ha valaki vonzó, akkor azt akarod plusz kilók ide vagy oda.

jan. 28. 14:40
 34/75 A kérdező kommentje:

33.

Sztem ennek nem sok értelme van, rohattul bejött pedig

jan. 28. 14:47
 35/75 anonim ***** válasza:
Kérdező, elbasztad, ennyi. Hagyd a lányt.
jan. 28. 14:49
 36/75 anonim ***** válasza:

"rohattul bejött pedig"

Az előbb azt írtad, ha soványabb lenne, nagyon bejönne. De rohadtul bejött.

Biztos a súlyával van baj?

jan. 28. 14:49
 37/75 A kérdező kommentje:

Halál biztos, minden szempontból teljesen jól passzoltunk. Tényleg nagyon szép csaj volt, a haja, az arca, a személyisége, az érdeklődi köre, minden bejött benne

Csak ez zavart, nem értem, ilyen nem létezik vagy mi?!

jan. 28. 15:00
 38/75 anonim ***** válasza:
100%
Ha 30 kilóval lenne több, érteném is, de 10? Amit linkeltél... nem tudom, engem kicsit elszomorított, pedig senki nem vagyok a sztoriban.
jan. 28. 15:03
 39/75 anonim ***** válasza:
A képen linkelt nő kicsit elengedte magát. Pár hét, hónap i tenzivebb sportolás után feszesebb lesz a teste. Ennyi volt a gond?
jan. 28. 15:05
 40/75 anonim ***** válasza:
Ha losebabyweight az oldal címe, nem elengedte magát, hanem konkrétan létrehozott egy másik embert.
jan. 28. 15:07
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!