Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt, hogy valaki minden szempontból tökéletes, de volt rajta 10 kiló felesleg és emiatt, nem tudtatok belemenni a kapcsolatba?
És borzasztóan fáj elengedni, de tudjátok, hogy mivel a gondolat apró szikrája ott mozog benned, hogy ez miatt nem tudsz rá, úgy nézni mintha megőrülnél érte (meg is őrülnél, ha 10 kilóval kevesebb lenne ).. és emiatt inkább nem folytatod vele a kapcsolatot
nektek volt már ilyen élményetek, hogyan kezeltétek?
30F
25 vagyok.
Ezt mondom. Nem vonzódsz eléggé hozzá és ez nem biztos, hogy az alkata miatt van konkrétan. Ha fogyna, lenne más problémád vele.
Mert ha valaki vonzó, akkor azt akarod plusz kilók ide vagy oda.
33.
Sztem ennek nem sok értelme van, rohattul bejött pedig
"rohattul bejött pedig"
Az előbb azt írtad, ha soványabb lenne, nagyon bejönne. De rohadtul bejött.
Biztos a súlyával van baj?
Halál biztos, minden szempontból teljesen jól passzoltunk. Tényleg nagyon szép csaj volt, a haja, az arca, a személyisége, az érdeklődi köre, minden bejött benne
Csak ez zavart, nem értem, ilyen nem létezik vagy mi?!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!