Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt, hogy valaki minden szempontból tökéletes, de volt rajta 10 kiló felesleg és emiatt, nem tudtatok belemenni a kapcsolatba?
És borzasztóan fáj elengedni, de tudjátok, hogy mivel a gondolat apró szikrája ott mozog benned, hogy ez miatt nem tudsz rá, úgy nézni mintha megőrülnél érte (meg is őrülnél, ha 10 kilóval kevesebb lenne ).. és emiatt inkább nem folytatod vele a kapcsolatot
nektek volt már ilyen élményetek, hogyan kezeltétek?
30F
Na öntsünk tiszta vizet a pohárba: Igazából hány kiló és milyen magas?
Csak hogy tudjuk, miről beszélgetünk.
Szerintem ez ilyenkor nem erről szól.
Éreztem egy férfi iránt, hogy jajj csak ne lenne ennyire vékony és tökéletes lenne az egész. És ugyanígy, mint nálad köztünk is minden klappolt..
Aztán rájöttem, hogyha hízna kicsit akkor valószínű elkezdene zavarni a füle állása.
Aztán jött a következő szintén vékonyka férfi akiért meghaltam és mit bántam én bármit is..
Simán csak valakivel van erős kémia, valakivel meg nincs.
25
bakker, de rohattul bejött a csaj... és miután szexeltünk, csináltam vmi hülyeséget (ezek miatt az érzések miatt, vagyis, hogy nem volt meg az a megőrülök érted minden szempontból, hanem az a megőrülök értek, nagyon bejössz, kivéve ezt.. érzésem)
24. kb 160cm ,húú nem tudom, nyilván nem kérdeztem
Ilyen volt mint a baloldali képen
nem is arra vágyom, hogy olyan legyen mint a jobb oldali képen, csak valahol a kettő között lenne az ideálom, mármint ami ponttól azt kezdem gondolom, hogy pfúúú, nagyon bejön a csaj
27. De figyu, én nem lehetek az aki nyomást gyakorol rá, ugyanakkor, nem tudom miért olyan fura ez nekem, olyan álombelinek tűnt, hogy tényleg összejön. De mégsem jöhettem volna neki ezzel, hogy ezt mondogatom neki
Vagy szerinted ez, hogyan nézne ki?
28 inkább leírom privátba
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!