Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt, hogy valaki minden szempontból tökéletes, de volt rajta 10 kiló felesleg és emiatt, nem tudtatok belemenni a kapcsolatba?

Figyelt kérdés

És borzasztóan fáj elengedni, de tudjátok, hogy mivel a gondolat apró szikrája ott mozog benned, hogy ez miatt nem tudsz rá, úgy nézni mintha megőrülnél érte (meg is őrülnél, ha 10 kilóval kevesebb lenne ).. és emiatt inkább nem folytatod vele a kapcsolatot

nektek volt már ilyen élményetek, hogyan kezeltétek?

30F

jan. 28. 11:42
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/75 anonim ***** válasza:
100%
Azon kívül, hogy nem tetszik, milyen negatív gondolataid vannak ezzel kapcsolatban?
jan. 28. 12:35
 22/75 anonim ***** válasza:
100%
Úgy kezelném, hogy nem szexelgetnék vele egyszer sem, és nem rabolnám sem az ő, sem az én időmet feleslegesen a továbbiakban. És ha ennyire fosok attól, hogy valaki kövérebb a nekem vonzónál, ill. idővel is megvan az esélye, hogy az lesz egyszer, akkor inkább egyedül maradnék a markommal.
jan. 28. 12:39
 23/75 anonim ***** válasza:
100%
En a paromat szeretem akkor is ha 50 kilos vasággyal meg akkor is 100 kilos 190 centis vadállat.
jan. 28. 12:57
 24/75 anonim ***** válasza:
100%

Na öntsünk tiszta vizet a pohárba: Igazából hány kiló és milyen magas?

Csak hogy tudjuk, miről beszélgetünk.

jan. 28. 13:18
 25/75 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez ilyenkor nem erről szól.

Éreztem egy férfi iránt, hogy jajj csak ne lenne ennyire vékony és tökéletes lenne az egész. És ugyanígy, mint nálad köztünk is minden klappolt..

Aztán rájöttem, hogyha hízna kicsit akkor valószínű elkezdene zavarni a füle állása.

Aztán jött a következő szintén vékonyka férfi akiért meghaltam és mit bántam én bármit is..

Simán csak valakivel van erős kémia, valakivel meg nincs.

jan. 28. 13:23
 26/75 A kérdező kommentje:

25

bakker, de rohattul bejött a csaj... és miután szexeltünk, csináltam vmi hülyeséget (ezek miatt az érzések miatt, vagyis, hogy nem volt meg az a megőrülök érted minden szempontból, hanem az a megőrülök értek, nagyon bejössz, kivéve ezt.. érzésem)

24. kb 160cm ,húú nem tudom, nyilván nem kérdeztem

Ilyen volt mint a baloldali képen

[link]

nem is arra vágyom, hogy olyan legyen mint a jobb oldali képen, csak valahol a kettő között lenne az ideálom, mármint ami ponttól azt kezdem gondolom, hogy pfúúú, nagyon bejön a csaj

jan. 28. 13:33
 27/75 anonim ***** válasza:
100%
10kg még pi*safüst. Az nem is túlsúly. Jah és csak, hogy válaszom is legyen, az, hogy ugyan olyan magas mint Én vagy alacsonyabb mert, hogy Én vagyokn a nő na az kellemetlenebb. A súly viszont bakker, alakítható. Nyomi vagy kérdező ha minden más klappol Te meg ilyenen lovagolsz. Maradj egyes egyedül! Az jobb. 😁
jan. 28. 13:34
 28/75 anonim ***** válasza:
És mi az a hülyeség, amit csináltál?
jan. 28. 13:35
 29/75 anonim ***** válasza:
Felejtés. Ez a hajó már elment.
jan. 28. 13:40
 30/75 A kérdező kommentje:

27. De figyu, én nem lehetek az aki nyomást gyakorol rá, ugyanakkor, nem tudom miért olyan fura ez nekem, olyan álombelinek tűnt, hogy tényleg összejön. De mégsem jöhettem volna neki ezzel, hogy ezt mondogatom neki

Vagy szerinted ez, hogyan nézne ki?

28 inkább leírom privátba

jan. 28. 13:43
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!