Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt, hogy valaki minden szempontból tökéletes, de volt rajta 10 kiló felesleg és emiatt, nem tudtatok belemenni a kapcsolatba?

Figyelt kérdés

És borzasztóan fáj elengedni, de tudjátok, hogy mivel a gondolat apró szikrája ott mozog benned, hogy ez miatt nem tudsz rá, úgy nézni mintha megőrülnél érte (meg is őrülnél, ha 10 kilóval kevesebb lenne ).. és emiatt inkább nem folytatod vele a kapcsolatot

nektek volt már ilyen élményetek, hogyan kezeltétek?

30F

jan. 28. 11:42
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/75 anonim ***** válasza:
40-ok, jogos, azt nem láttam. Csak úgy altalanossagban írtam, hogy semmiképpen nem túlsúlyos.
jan. 28. 15:09
 42/75 anonim ***** válasza:
41, szerintem amúgy 10 kg sincs rajta. Mondjuk baromi rossz vagyok kilók és korok megsaccolásában.
jan. 28. 15:13
 43/75 anonim ***** válasza:
42- meg egyáltalán, mihez képest? Van egy kg, amennyi lehet valaki és akkor ahhoz képest minden már túlyúly? Egy tartomány van, amelyen belül normálisnak számít a súly.
jan. 28. 15:16
 44/75 anonim ***** válasza:
Bolond vagy...már bocs.
jan. 28. 15:33
 45/75 A kérdező kommentje:

[link]

sztem ez kb 10 kg

39.-es nem érted, hogy mi a gond?

Hogy most, oké elkezdődik a párkapcsolat, tényleg nagyon jól kapcsolódunk, boldog vagyok, hogy találtam valakit aki a legközelebb áll az ideállomhoz és akkor mondom neki egyszer csak, hogy kicsit fogyhatna?

Vagy ezt hogyan kell elképzelni?

Mert ezt tökre megértem, hogy lehetséges, és nekem nincs ilyen problémám nem is volt, azért mert eleve gyors az anyagcserém, ez miatt konkrétan nem tudok ezzel azonosulni, csak ez az érzés meg van bennem, hogy az ideális esetben az ember nem így néz ki, mert ez nem optimális, nem arra vagyunk kitalálva, hogy így nézzen ki a testünk

Nem tudom, ezt másképp kifejezni

jan. 28. 16:30
 46/75 anonim ***** válasza:

Figyi, neked ez ennyire fontos. Mindenki érti.

A probléma az, hogy nagyon ritkán találni olyat, akivel minden passzol. Van, akivel ez meg sem történik.

Ha te ezen nem tudsz túllépni, akkor inkább hagyd a lányt. Neked ez ennyire fontos. Csak évek múlva ne dühöngj itt, hogy nem találod a tökéletes nőt.

jan. 28. 16:34
 47/75 A kérdező kommentje:

az a baj, hogy konkrétan nem is lettem volna képes szakítani én magam, mivel annyira jó volt minden..tehát gyakorlatilag ez a szakítás dolog úgy történt, hogy egy olyan dolgot csináltam ez miatt az érzés miatt amit eléggé bánok, és erről tudomást szerzett és az kiábrándította

és utána már hiába tepertem érte, még 1-2 hónapig beszélgettünk de már éreztem, hogy az az áhítat ami előtte az üzeneteibe benne volt, már nincs, és ez baromira fájt

jan. 28. 16:49
 48/75 anonim ***** válasza:
Micsináltál?
jan. 28. 17:32
 49/75 anonim ***** válasza:
Elég durva lehet, ha névtelenül sem mered leírni, mit csináltál.
jan. 28. 18:44
 50/75 anonim ***** válasza:
Na már én is kíváncsi lettem. Mit követtél el?
jan. 28. 19:02
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!