Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt, hogy valaki minden szempontból tökéletes, de volt rajta 10 kiló felesleg és emiatt, nem tudtatok belemenni a kapcsolatba?

Figyelt kérdés

És borzasztóan fáj elengedni, de tudjátok, hogy mivel a gondolat apró szikrája ott mozog benned, hogy ez miatt nem tudsz rá, úgy nézni mintha megőrülnél érte (meg is őrülnél, ha 10 kilóval kevesebb lenne ).. és emiatt inkább nem folytatod vele a kapcsolatot

nektek volt már ilyen élményetek, hogyan kezeltétek?

30F

jan. 28. 11:42
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/75 A kérdező kommentje:

Nagyon röviden ez egy "szerelmi háromszög"-féle, amiből egyikünk sem jött ki jól

Hosszabb verzió:

ELŐSZÓ: Lényegében azért csináltam ezt a hülyeséget, mert eleve ez az érzése megszületett bennem, hogy rohattul bejön oké, de ez a súlyfelesleg egy kicsit zavart, hogy ő hogyan gondolkodik erről, én nem akarok nyomást gyakorolni rá, meg eleve milyen az már, hogy úgy indul, hogy van amit meg akarok változtatni rajta

Csak mondjuk ez a dolog pont olyan ami változtatható, azért idegesít, mert, ha a haja színe nem tetszik, vagy a szemei vagy a füle furán áll, vagy a hangja vagy mit tudom én.. amivel nem lehet mit kezdeni, akkor nem gondolkodnék, csak ez idegesít, hogy ebben benne van ,hogy változtatható

Már egy jó 4-5 éve nem voltam nő közelében, mert egyszerűen szarul voltam, szarul néztem ki, egyszerűen a stressz minden oldalról emésztett, aztán kicsit dolgozgattam magamon, jobban figyeltem az alvásra, hogy ne stresszeljek a hülyeségeket, kicsit nyitottabb lenni az emberekkel, hogy ne emésszen ennyire ez a magány érzés..próbáltam minden oldalról organikusan megoldani a problémáimat

LÉNYEG: külföldön nyaralni mentem, elkezdtem ismerkedni, megismertem egy csajt akivel volt egy pár hetes komolytalan szexkapcsolatunk, hívjuk "A"-nak, és közben megismerkedtem ezzel a csajjal akirő beszélek itt a kérdésben, hívjuk "B"-nek.

Nyaraláskor online ismerkedtem meg vele, majd 2 hónap múlva, újra kimentem ebbe az országba és ott találkoztam vele élőben is

"B"-vel jobban el tudtam volna képzelni, ő eléggé bejött mindenhogyan csak ez az egy dolog( + 10kg) ami miatt ez az enyhe érzés bennem volt, hogy zavar, de nagyon jó volt a kémia közöttünk, miután találkoztunk először, első alkalommal szexeltünk, sokat írtunk egymásnak előtte is.

A gond az volt, hogy ez az "A"-t látogattam meg a 2. nyaraláskor, nyilván, a szex miatt is, meg alapvetően kijöttünk egymással, de ő nem érdekelt különösebben, és ő sem akart semmit tőlem, csak szexet.. ,de "B" érdekelt igazán.

És miután "B"-vel találkoztam és szexeltünk, megtudta, hogy én előtte "A"-t látogattam meg és szex is volt vele is.. és még másnap reggel is szexeltem "A"-val, ez zavarta igazán "B"-t

Ez elég erősen kiábrándította

Azelőtt kiskönyveket írt nekem az üzenetváltásunkban, komolyan mondom, nem találkoztam még életemben ilyennel aki ennyire választékosan és érdeklődően kommunikált volna felém főleg chaten.

Miután kiábrándult, még folytattuk a beszélgetést, 1-2 hónapig, de láttam rajta, hogy már nem azzal az áhítattal ír felém mint előtte, hogy hiába mondom neki, hogy a másik csaj az csak egy átmeneti dolog volt, ő nem izgat.. nem számított neki, túlságosan fájt neki ez a dolog, és végül 2 nappal ezelőtt még írtam neki, de akkor már egyértelmű volt, hogy jobb lesz ezt elengedni, úgyhogy elköszöntünk egymástól

Nyilván még bennem van ez a remény érzés, de értelmetlen

De ilyen erősen még nem éreztem magam kapcsolódni valakihez az egészen biztos.

jan. 29. 08:00
 52/75 anonim ***** válasza:
Lehet érdemes lenne harcolnod, hogy elnyerd újra a bizalmát. Az is lehet, hogy most ez az állapot pont vagy nagy zabálásba fog bele fulladni neki vagy fordítva és lefogy mert emészt és a lelke káosz. A kilók alakulnak így vagy úgy.
jan. 29. 08:09
 53/75 A kérdező kommentje:

Amikor találkoztam "B"-vel élőben az akkori állapotára mondom, hogy plusz 10kg volt rajta, mielőtt még az incidens kiderült volna

Eléggé érzékeny művészlélek, én ezt tudom, elismerem, hogy amikor mentálisan túlterheltek vagyunk az hogyan hat a testünkre, és van akinél ez így jelentkezik..

és ő is tartott pár év szünetet az ismerkedésben

..

A másik probléma, mondta, nekem ha ez nincs és úgy találkozunk, hogy nincs senki más a körben, csak vele találkozom, akkor minden másképp lenne, oké, tök jó, de az én oldalam meg az, hogy eleve nem mertem úgy kimenni egy idegen országba, hogy csak vele találkozzak, mert az őrültség, labilis, főleg, hogy előtte még nem találkoztunk személyesen, szóval egy másik okkal mentem ki és mellékesen ő vele is találkoztam, ami végtenül jól sült el, csak ez a - plusz 10kg - dolog ami zavart ez egy ki frusztrációt hagyott bennem

És már küzdöttem is eléggé, de úgy tűnt, hogy ő már elfáradt ebbe, hogy megérti a másikat, és mindig ő marad egyedül, cserben hagyva érzi magát..nem tudom, hogy ez menthető e egyáltalán?!

..de bakker mit kéne tennem? Van ez az érzés bennem, de másként meg, országot is tudnék váltani miatta, annyira bejön.. és amúgy is érdekel az az ország ahova mennék, tanulom a nyelvet stb..

jan. 29. 08:33
 54/75 anonim ***** válasza:
Ennek az egész sztorinak semmi köze nincs a 10 kg súlyfelesleghez. Nem tudtál parancsolni a farkadnak, most meg kapkodsz összevissza. Én nem mennék hozzád vissza a lány helyében, a megcsalás durva. Nem hiszem, hogy tudna már bízni benned.
jan. 29. 08:38
 55/75 A kérdező kommentje:

Mondom, hogy ő miatta utaztam ki eleve, csak közben történtek dolgok, igen nem tudtam nemet mondani a szexnek..mással, de az az illető akkor sem érdekelt..de ez akkor is milyen már.. akkor találkoztam vele élőben, és nem tudtam, hogy ő, hogyan van ezzel kapcsolatban, nem tudtam, hogy ő ennyire tud szerelmes lenni, mivel én óvatosabbá váltam az évek során.. ennek ellenére, miután találkoztunk, akartam is volna többet, szépen lassan, csak ez a hülye súlyfelesleg dolog zavart

És olvasni azokat a beszélgetéseket amik ez után történtek végtelenül elkeserít :'(.. de nem tudok mit csinálni

jan. 29. 08:46
 56/75 anonim ***** válasza:
55#, hibáztál, idd a levét! Nincs más tennivalód!
jan. 29. 08:59
 57/75 anonim ***** válasza:

Jaj hagyd már az egészet.

Nem tetszik az alkata, mással szexeltél a legelején.

Bánod, bánja az egod, hogy buktál egy jó nőt, de egyszerűen nem őt akarod.

Hagyd békén és engedd el a dolgot.

jan. 29. 09:02
 58/75 A kérdező kommentje:
tudom, csak kűzdelem lenne, úgyhogy inkább örülhetek, hogy most ez megtörtént.. rohattul bejön pedig, de ha van egy dolog ami nem akkor ez miatt ugrik.szar
jan. 29. 10:36
 59/75 anonim ***** válasza:
Te ezzel a súlyfelesleg dologgal akarsz takarózni. Semmi köze ahhoz, hogy félreléptél. Ez a te felelősséged.
jan. 29. 12:20
 60/75 A kérdező kommentje:
Eleve, ha nem zavart volna annyira, hogy egy kicsit is gondolkozzak rajta, akkor nem teszem meg, és akkor az a lavina szerű eseménysorozat, ami megtörtént, nem történik meg
jan. 29. 12:56
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!