Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jól döntöttem, hogy lepattinto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól döntöttem, hogy lepattintottam a csajt?

Figyelt kérdés
Sajnos hamar kiderült, hogy betanított munkás az egyik helyi gyárban. Én pedig jóval magasabb iskolával rendelkezem, emiatt gáznak találtam volna ezzel a csajjal összejönni. Az én szintemhez/presztízsemhez közel sincs, ez volt a valódi oka a pattintásnak. Ti is ezt tettétek volna?
2024. jan. 18. 15:37
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
33%
Szerintem nem egy nagy dolog. Az csak egy papír. Lehet diplomás bárki ha egy levest nem tud megcsinálni meg mamahotel van vagy éppen az élet többi részén idióta
2024. jan. 18. 18:42
 42/48 anonim ***** válasza:
És ezzel nem azt mondtam hogx könnyű megszerezni csak úgy gondolom nem egy olyan eredmény amire azt mondanám a halálos ágyamon hogx igen megcsináltam
2024. jan. 18. 18:44
 43/48 anonim ***** válasza:
16%

Ja amúgy nekem sem a diploma az a dolog, amire aztán hű de büszke vagyok, viszont az összes többi karriert érintő sikeremnek a feltétele volt.

Tehát oké, szarozhatunk, hogy nem nagy dolog összehozni egy diplomát (tényleg nem), de akkor annál gázabb, hogy valaki nem volt képes rá. És ja, én jópár gyárat végigjártam a munkám miatt, hát nem a legkellemesebb környezet... Áldottam az eget mindig, hogy nem ott dolgozom.

2024. jan. 18. 18:47
 44/48 anonim ***** válasza:
16%
Jól tetted.
2024. jan. 18. 19:07
 45/48 anonim ***** válasza:
93%

Milyen szomorú életed lehet kérdező.

Frusztrált vagy, ez érződik a kérdésedből (kérdéseidből, mivel naponta vagy kétnaponta kiírsz egy ilyen kamut), egyszer nettó 800 ezer forintot keresel, máskor pedig 700 ezer forintot. Egyszer igazgató vagy, máskor könyvelő.

Ez miért jó neked?

Téveszméid vannak, ez világos, de mi váltotta ki belőled?

Nyilván a nőkre haragszol, és azért írsz ki olyan kamu kérdéseket, amivel negatív színben tünteted fel őket, plusz megerősítést szeretnél, hogy igazodjon a téveszméidhez, de mi történt veled? Mi váltotta ki belőled? Egy csalódás? Vagy szimplán nyomorék vagy?

2024. jan. 18. 19:11
 46/48 anonim ***** válasza:
74%
Idióta...
2024. jan. 18. 20:35
 47/48 anonim ***** válasza:
100%
600 700 már 800...döntsd már el.
2024. jan. 18. 20:36
 48/48 anonim ***** válasza:
50%
Hat, akkor kapaszkodj meg, az en parom 8 altalanossal hozott haza 800-at. Es nem most, par eve. (Akkor meg tobbet is ert ez a penz) A titok annyi, hogy a betanitott segedmunkasbol felkuzdotte magat odaig, (kemeny munkaval,kitartassal) hogy vegul o mondta meg a sajat csapatanak mikor mit es hogyan kell csinalni. A szakmat is megszerezte a ceg altal. De sose erdekelt a vegzettsege, olyan elethelyzetben volt, hogy dolgoznia kellett az iskola helyett. (Sokan vannak igy) es attol, hogy nem ugyanannyi papirja van mint nekem meg nem jelenti azt, hogy barmivel is butabb lenne. Teljesen mashonnan jottunk, teljesen mas korulmenyek kozott nottunk fel, es lam, megis tudunk beszelgetni.
2024. jan. 19. 00:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!