Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nagyon tapintatosan lepattintottam magamról eddig barátkozó kollégám közeledését, mikor utalt rá, hogy többet szeretne, akkor utána miért nem akar már velem beszélni? Ez így is marad?
Férfiak, hogy van ez? Tényleg tudom, hogy semennyire nem voltam bunkó, pedig lehettem volna, mert tudja, hogy van párom. igaziból még meg is lepett, hogy ő többet szeretne, de uralkodtam magamon, és próbáltam belegondolni, hogy ha én ott és akkor én lennék az ő helyébe, hogyan szeretném, ha bánnának velem, ha már elutasítanak.
Ha én normálisan kezeltem őt, akkor miért van az, hogy azon túl, hogy tisztességesen köszön nekem, és ha valamit adnia kell, tökéletesen udvarias, azon túl többé nem szól hozzám...
Elfogadom, csak nem értem. Őt meg inkább nem piszkálnám most.
És ez örökre így lesz már ezután? (nyilván előtte jól megvoltunk, mint kollégák)
Köszi a választ
Mint kollégák most is jól meg vagytok akkor, csak ő nem bratyizni akart veled. Mivel nincs más, maradt a szimpla munkakapcsolat, erről van csak szó.
32/f
Biztos kellemetlen neki.
Visszatért a normál kollégák közötti viszonyhoz. Minek barátkozzon? Abba te belegondoltál, hogy azért akart többet, mert tetszel neki és partnerként is eltudna képzelni, és ilyen esetben neked nem lenne rossz, ha csak jópofizni akarnának veled? Könnyebb megtartani a munkatársi viszonyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!