Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zaklatott titeket már valaki, mert lepattintottátok? Hogy lett vége?
Teljesen tanácstalan vagyok, bizonyítani nehezen tudom, de 3 hónapja nincs vége... Már tényleg csak a rendőrség maradt.
El is akartam menni másik egyetemre, emiatt (is).
Hogy hogy nincs bizonyíték? Nekem fb-n irogatott egy volt kollégám és szóltam a főnökének, hogy állítsa le, mert ha nem utána az igazgatóságra megyek(a beszélgetést a főnöknek is meg mutattam) . Max pár hónap múlva kilepett. Ez csak egy eset a sok közül.
Egyébként meg vedd fel a telefonodra amikor zaklat és máris van bizonyíték.
Igen, az exem, miután szakítottam vele. Utánamjött egyetemre, a házamba, utcán követett, stb.
Úgy lett vége, hogy egyszer utcán elkapott, erőszakosan elkezdett szorongatni, én kiszabadultam, elfutottam és hívtam apámat, hogy jöjjön elém, mert baj van. Apám jött kocsival, helyretette, engem hazavitt. A csávóval azóta nem beszéltem.
Letiltottam, ahhol csak lehetett, mert folyton írogatott. Követ, suliba, városban, naponta elautózik, arra amerre lakom, ha meglát figyel és követ.
Eléggé beteges, közben meg azt terjeszti, hogy én nyomulok rá...
Pár napja is követett kocsival, meg kiabált ki az autóból.
Én tőled szerintem már hosszú hetekkel ezelőtt is láttam kérdést erről..
Igazából, ha nem mersz lépni ez ellen akkor nem lesz vége ugyanis hagyod.. úgy lesz vége, ha végre szólsz erről valakinek aki segít neked.. ez sosem ciki vagy gáz.. ha jól emlékszem még a srác barátnőjének se akartál szólni erről a dologról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!