Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Helyesen látom, a túlsúlyommia...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Helyesen látom, a túlsúlyommiatt lett vege a kapcsolataimnak?

Figyelt kérdés

Elsö szerelmem harom ev utan elhagyott , amikor megismerkedtunk voltam 65 kiló , 3 ikévben felmentem 75 re.

Meglépett egy lánnyal akiröl azt mondtak hogy olyan vekony hogy ket kezzel aterik a derekat.

Utana megismertema ferjem, akkor megint 68 körul voltam , aztan lettem 75 megint , a rokonai rajtam köszörultek a nyelvuket, habar ö kivanatosnak tartott , de egyre kevesebbet tett a kapcsolatert , de szexet akart gyakran

Vegul elvaltunk , igaz mas okokból

Az elsö felesege a volt ferjemnek vekony volt , valami 50 köruli

Azóta se könnyu part talalnom es kezdem hinni hogy ez a par kiló az oka , kasztralja a ferfiakat

Szerintetek ez az ok amiert zatonyra futnak a kapcsolataim , vagy ki se alakulnak? Kapósabb lennék sovanyan?

Amúgy nagyon ápolt vagyok ! Fodrasz stb

2018. júl. 16. 20:39
 1/10 anonim ***** válasza:
87%

Nem. Én 110 kiló voltam amikor megismertem a párom. Keresztül nézett rajtam, mert ő sportos férfi volt. (+ sportklubot vezet)

Mégis fél év után összejöttünk.

Én 80 kilónál sosem lettem vékonyabb, de bármilyen periódusban is voltam (fogyó vagy hízó) mindig mellettem maradtam és támogatott.

És hidd el, én se manikűrre, se fodrászra, kozmetikusra nem költök.

Nem csak a testtömegen múlik.

2018. júl. 16. 20:45
 2/10 anonim ***** válasza:
29%

Miért szerinted nem illúzióromboló, ha akivel megismerkedsz felszed kb 10 vagy annál több kg-t? Te ugyanolyan szexinek és vonzónak tartanád, mint a hízás előtt?

Legalább magadnak ne hazudj, kérlek!

Igen, sokaknál igenis számít a súly. Miért annyira bonyolult megtartanod a súlyodat és nem meghízni? Mit csinálsz, mit eszel, hogy ennyit hízol?

Szültél már gyereket? Ha még nem, akkor mi lesz veled akkor ha gyereket fogsz várni? Akkor felmegy rád kb 10-20 kg, akkor azt te tényleg le fogod adni, ha most képtelen vagy megtartani a súlyodat?

Egy kapcsolatot két személy hozott létre, ugyanaz a két személy is szükséges ahhoz, hogy tönkre menjen. Nemcsak a súly lehetett itt a probléma, de ha mindig azután hagytak el téged, hogy meghíztál, akkor nagy valószínűséggel igen, a súlyod miatt.

2018. júl. 16. 20:46
 3/10 anonim ***** válasza:
75%
Nem. Hiányzik belőled valami, ami a nőt nővé teszi, még az írásodból is átjön.
2018. júl. 16. 20:47
 4/10 anonim ***** válasza:
63%

Nyugodtan pontozhatjátok a 2. válaszomat, de aki szerint nem fontos egy kapcsolatban bizonyos szintig a külső, az hazudik.

A szépség mindenkinél mást jelent.

Van, aki toleránsabb a hízás és a kg-k tekintetében, de van, aki nem.

Én még mindig azt mondom, hogy az egészség a legdrágább kincs. Mozgásban az élet.

2018. júl. 16. 20:51
 5/10 anonim ***** válasza:
19%
10 kiló az nem pár. Egy 2 éves gyerek súlya.
2018. júl. 16. 20:54
 6/10 A kérdező kommentje:
Nekem nem szamit , ha egy ferfi hizik
2018. júl. 16. 21:00
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, van olyan férfi akinek nagyon fontos és van olyan férfi is, akinek kevésbé fontos.
2018. júl. 16. 21:02
 8/10 anonim ***** válasza:
21%

Nem kéne ennyire hazudnod. Nehogy azt mond már, hogy 30-40 kg zsírfelesleggel is ugyanúgy sz..xelnél a pároddal, mint 40 kg-val könnyebben.

Kérlek, tudom, hogy itt senkinek semmi se számít, de akkor magadnak ne hazudj. Mert ha tényleg nem számítana, akkor eléggé nagy bajok vannak az önbecsüléseddel.

2018. júl. 16. 21:03
 9/10 anonim ***** válasza:
54%

Igen az egyik válaszoló állandóan lehordja az ilyen nőket akik ilyen kérdést írnak ki. Csak nem tudom ez neki miért élvezet.

Figyelj kérdező szerintem nem a súlyoddal van a gond. Bár tény hogy sok pasi a sovány csajokat szereti de akad bőven olyan is akik a teltebbeket. Én sem vagyok könnyebb nálad még is van ki szeressen. Szeretett 63kg is bár szerinte akkor sovány voltam és most is szeret 80kg mert szerinte jobb hátsóm lett de attól szeretnèk leadni egy keveset. Szerintem csak nem találtad meg azt a pasit aki tényleg szeret.

2018. júl. 16. 21:24
 10/10 anonim ***** válasza:

Van, aki alapból 130 kg, mégis boldog házasságban él, és látszik, hogy a férje odavan érte. Magad miatt persze odafigyelhetnél az életmódodra, de a férfiak szerintem nem amiatt hagytak itt.

Ha a férjed kívánatosnak tartott 10 kilóval ducibban is, és továbbra is akart szexet, akkor nem a külsőddel volt a baja. Ha valaki amiatt szakít, azon egyszerűen látszik, hogy nem szívesen néz rád, nyúl hozzád, fekszik le veled. Inkább kifogásokat keres.

22/N

2018. júl. 17. 15:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!