Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek volt már hasonlóban részetek, úgy hogy jó vége
lett?
Figyelt kérdés
Netes ismerkedés, első tali hibátlan volt. Második tali szintén, majd a 3. talira (randira hívás) is igent kaptam. Utána még írosgattunk egymásnak, lassan de biztosan haladt a dolog, azonban szépen lassan alább hagyott az érdeklődés az ő részéről. Most fog vizsgázni, valóban sok a tanulnivalója, azonban kicsit durvának érzem, hogy a "tanulnivalók miatt, meg a kimerültség miatt nem érzi úgy hogy lenne értelme bárminek is". Na most nyilván senki nem lát a fejébe, azonban mások véleményére lennék kíváncsi: ez egy átlagos lerázó duma, vagy vajon van mögötte valami? Volt már hasonlóban részetek, mikor kiderült, hogy tényleg külső tényezők befolyásolták az ismerkedést, és mikor megszűnt ez a tényező folytatódott az ismerkedés?
Letázós duma. 0-24-ig senki nem tanul, még vizsgaidőszakban sem. Egy fél órás kávézás vagy sütizés pont, hogy kizökkentené a monotonitásból, felfissülne tőle. Azt, hogy ezt veled miért nem akarja, csak te tudod.
2018. jún. 7. 19:03
3/11 anonim válasza:
Nőként mondom ha beléd zúgott volna nem írt volna ilyet. Egyáltalán nincs kémia.
2018. jún. 7. 19:12
4/11 anonim válasza:
Na igen munkára, iskolára,tanulásra, fogni könnyű! Velem is megtették többször, első nagy szerelmem ilyen indokkal szakított ,hogy érettségire kell készülnie és a szüleim ellenzik a kapcsolatunkat.Közben csak leszbikus volt, alibi pasinak tartott.Sok( ilyen internetes társkereséses randi után ,aki addig éjjel nappal tudott írni ,annak aztán hirtelen sok dolga akadt. Szóval egyértelműen lerázós duma.
2018. jún. 7. 19:24
5/11 anonim válasza:
Négyes vagyok! Talán egy kis reménysugár számodra ,hogy volt egy ilyen tanulási bolond barátnőm! Ő vizsgaidőszakban tényleg 0-tól 24 ig tanult, már néha zavart is éjszaka kint ül a hideg konyhában az albérletükben, de nem hinném hogy ebben az esetben erről van szó.
2018. jún. 7. 19:26
6/11 anonim válasza:
HAli talán csöpp remény h én is mindent lemondok vizsga időszakban...h tanuljak..és totál bele vagyok fáradva mindenbe full nincs kedvem és van h 1hétig vergődtem igy h csak ültem othon a könyv felet néztem ki a fejemből és csak az járt a fejembe h ezt most miért????szóval lehet h csak vizsga elötti közbeni fsza kivan mindenbőlje van...lehet még fog jelentkezni...bár a vizsga időszaknak minyárt vége elvileg...nekem pont most volt vége. 30f ja és levelezős vagyok...mielött meg vádolnád magadban h már vége azt lehet ő nappalis vagy estis és elvileg juni végéig tarthat.
2018. jún. 7. 19:37
7/11 anonim válasza:
volt.
már nem emlékszem,hogy miért,de a lány nem igazán fogta fel,hogy akkoriban este 8-9ig dolgoztam.
mivel vállalkozás volt azt hitte,hogy csak azért mert az enyém akkor majd bármikor eljövök meg bezárok,nem pedig a szabott időben.
és akkor hívogatott én meg mondtam,hogy dolgozom, állandóan megsértődött,hogy én lerázom.
de egyszerű,ne írj rá többet a csajra.
ha jelentkezik egy héten belül e nélkül is magától,akkor lehet hogy igazat mondott.
2018. jún. 7. 22:29
8/11 anonim válasza:
Igaz nőként férfivel, de volt. Nem akart kapcsolatot, szórakozni jó voltam.
Ugyanúgy vizsgára hivatkozás ment nem láttam vagy 2 hétig, de beszélgettünk. Előkerült újra, találkozgattunk, majd megint elkezdte a személyes találkákat hanyagolni akkor zh-k és a hobbija volt az ok. Újra találkoztunk akkor elmondta hogy nem akar semmit.
2018. jún. 8. 01:03
9/11 anonim válasza:
Lehet, hogy tanulnia kell.
De ha akarna tőled bármit, azt nem így mondaná meg, hanem mondana egy konkrét dátumot, ahonnan ráér és megmondaná, hogy sajnálja, de most nem tud rád figyelni.
2018. jún. 8. 03:07
10/11 A kérdező kommentje:
nem tudom mi az ok (az a baj, hogy ilyen ismerkedési fázisban én még nem találkoztam olyan nővel aki képes lenne tényleg egyenesen megmondani), de várok.. még vagy 1 hónapig nem törlöm le, adok esélyt, hátha tényleg a vizsga volt az ok. Egyébként úgy érzem talonba lettem téve.. "szimpatikus ez a gyerek, talán még jó lehet, nem zavarom el"
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!