Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól döntöttem, hogy lepattintottam a csajt?
19, és azok a nők ezzel megkapták a magukét? Logika, sírod a férfiagy.
2024. jan. 18. 15:54
Én nőknek is leírom ugyanúgy, hogy nem minden a diploma és le vagyok pontozva ugyanúgy, mint te #19! Egyszerűen mindenki válogasson nyugodtan ahol akar, de ne legyen benne biztos, hogy minden a hasonló életmód, gondolkodás vagy maga a diploma. Nincs garancia arra, hogy a boldogságot amellett találod meg minél tovább, minél többször aki hasonló hozzád m
2024. jan. 18. 15:57
Elmondásod szerint magas presztízsű, szintű ember vagy, akinek "gáz" egy nála alacsonyabb "szintű" emberrel összejönni, és nem tud vele mit kezdeni.
Ennek ellenére itt vergődsz.
Légy érett ember, és lépj túl a dolgon, ne csinálj abból problémát, ami nem az. (Lekoptattad, téma lezárva, ne csámcsogj rajta)
2024. jan. 18. 15:57
Nem tud továbblépni, mert nem volt semmilyen csaj, se lepattintás, nincs semmi diploma meg 800 ezer. Álmodik a királylány.
2024. jan. 18. 16:00
Persze hogy nem volt, ez az alak minden nap kiír egy kérdést arról, hogy le kellett koptatnia valami tanulatlan csajt, most épp gyári melóst, múltkor bolti eladót, de voltak már csóró exei is, szegény valamiért mindig ezeket fogja ki😂 Fel lehet ismerni egy perc alatt a :’), :’D és hasonló emojik használatából, amiket már senki más nem használ vagy 10 éve.
2024. jan. 18. 16:04
Így igaz, plusz mindig más összeget is ír, leggyakrabban 650 ezret, most 800 ezret, csak hogy ne legyen teljesen egyértelmű, hogy ugyanaz a személy irkálja ki ezeket, de a stílus és a nyelvezet pontosan ugyanaz az összesnél 🙃
És igen, napi legalább 4 kérdést ír ki ebben a témában, csak variálgatja őket jobbra-balra.
2024. jan. 18. 16:08
Senkinek se tűnt fel, hogy ez csak paródiája a diplomás nő melós férfi kérdéseknek?🤦♂️🤦♂️
Ha olvasás közben elképzelitek egy elkényeztetett flegma p**a hangján akkor egész valósághű 🤣
2024. jan. 18. 16:21
😂😂😂😂A nő akármilyen is volt,jól járt hogy nem jött össze egy ilyen szerencsétlen lúzerrel mint amilyen te vagy kérdező…..De gondolom nem érted hogy miért.
2024. jan. 18. 16:24
De azért még mindig az "alattad lévő", gyárimunkás nő picsáján rágódsz itt oldalakon keresztül.Akkor ki a hülye lúzer?😄 Na ugye.
De nyilván tudjuk, hogy ez kamu kérdés.
2024. jan. 18. 16:27
Na a sok értelmiségi szépen lepontozott.. Bár az iróniát értenék ennyire ill. Bár annyi eszük lenne, hogy nem ülnek fel egyértelműen provokatív kérdésekre. Ebben az esetben kicsit más a kép azzal kapcsolatban hogy ki lúzer.. 🤡🤡🤡
2024. jan. 18. 16:42
Kapcsolódó kérdések: