Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól döntöttem, hogy lepattintottam a csajt?
Figyelt kérdés
Sajnos hamar kiderült, hogy betanított munkás az egyik helyi gyárban. Én pedig jóval magasabb iskolával rendelkezem, emiatt gáznak találtam volna ezzel a csajjal összejönni. Az én szintemhez/presztízsemhez közel sincs, ez volt a valódi oka a pattintásnak. Ti is ezt tettétek volna?2024. jan. 18. 15:37
1/48 anonim válasza:
Nem tettem volna ha tényleg tetszett volna, okos lett volna hiába gyári munkás.
2/48 anonim válasza:
Igen, határozottan jobban járt a csaj, hogy nem veled jött össze
3/48 anonim válasza:
Kérdező, nem értem, mit akarsz. Minden más napi 20x kiírt kérdés mögött értem a motivációt, itt nem tudom, mi van.
4/48 A kérdező kommentje:
Miért járt jobban? Szerintem hasonló emberek illenek össze egymással, mi az ellentetjei voltunk egymásnak. Én tanult vagyok, ő meg nem.
2024. jan. 18. 15:40
6/48 A kérdező kommentje:
Amíg nem volt diplomám, engem is pattintott le csaj emiatt. Most, hogy van szerintem nekem is lehet elvárásom egy normális munka és végzettség kombó.
2024. jan. 18. 15:42
7/48 anonim válasza:
De hiába van diplomád, ha síkhülye vagy a nagy betűs életben! 🤡
8/48 A kérdező kommentje:
Ha annyira hülye lennék, akkor nem keresnék közel 800 ezret havonta. :') Most bocs, de mit kezdjek egy olyannal aki műszakozik és ennek a felét vagy annyit se keresi meg? Nem azonosak a kondícióink.
2024. jan. 18. 15:44
9/48 anonim válasza:
Ja akkor ez ilyen bosszú? Mert akkor az a csaj nyert, aki lepattintott. Ő irányítja az életed.
10/48 anonim válasza:
Én nem arról beszélek, hogy esélyt kellett volna neki adnod egyáltalán. Hanem, hogy nem vagy okos az életben csak abban amit elvégeztél az egyetemen. Az IQ nemcsak a lexikonos tudásra érvényes. EQ-d meg egyáltalán nincs. Akkor miről beszélsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!