Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor lepattintottak, vagy mit jelent ez?
Figyelt kérdés
El szerettem volna hívni egy lányt randira, válaszolt is de azt mondta hogy ebben a hónapban elfoglalt, de majd valamikor...2021. nov. 20. 19:51
1/11 anonim válasza:
Hát öregem ez nagyon úgy fest.
Ha egy nőnek bejössz, akkor nem keres kifogásokat.
2/11 Noren1989 válasza:
Márh be van táblázva randikkal, ja ;)
3/11 anonim válasza:
Ebből a hónapból van 10 nap. És mért nem mondtad, hogy jó, akkor decemberben elkíséred egy bevásárlásra és segítesz cipekedni. Vagy meghívod uzsonnára. Ennie csak kell... Nem kell külön idő.
4/11 A kérdező kommentje:
Félnék hogy átmegyek a kellemetlen kategóriába, nem tudom hogy mit csináljak.
2021. nov. 20. 20:40
5/11 anonim válasza:
Hasonló helyzetben vagyok én is, kedden elhívtam egy lányt randira, azt mondta, szerdán és csütörtökön ráér, persze nem lett belőle semmi, aztán elhívtam újra, akkor is kitalált valami kifogást (pedig az előzőekre azt mondta, hogy ok) :D innentől kezdven nem próbálkozok tovább, mert kb fölösleges és csak égetném magam/ijesztő lennék a túlzott nyomulás miatt.
6/11 A kérdező kommentje:
Szerintem le lettünk pattintva, csak illedelmes lányt fogtunk ki ;)
2021. nov. 20. 20:53
7/11 anonim válasza:
Lehet bosszút állt a csaj (rajtam), mert én már egyszer lepattintottam és csak azt kaptam ami jár. :D #5 voltam
8/11 A kérdező kommentje:
Háát mondjuk ha szerintem ha egy lánynak bejössz úgy igazán és nem bunkón pattintottad az nem bosszútállás lesz
2021. nov. 20. 21:38
9/11 anonim válasza:
Lehet, hogy tényleg elfoglalt. Vizsgák, munka, családi dolgok... Ki tudja.
Decemberben tegyél még egy próbát, és ha akkor is lepattint, felejtsd el.
10/11 anonim válasza:
Jézusom, szerinted ha valaki akar tőled valamit az egy hónapig nem tud rádfordítani 1,5 órát az életéből? :D Engedd el, mert nem lesz belőle semmi! Csak a saját idődet pazarolod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!