Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok! Volt már olyan hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Volt már olyan hogy lepattintottatok egy pasit, mert magatokat "magasabbra" helyeztétek, és mondjuk pár év múlva a pasi túlszárnyalt titeket?

Figyelt kérdés

Értem itt ezalatt, hogy pl. a gátlásos szemüveges srác pár év múlva sármos pasi lett, meggazdagodott, vagy egyszerűen csak az idő múlásával ti kerültetek egy picit "lejjebbi" kategóriába? Ne haragudjatok a megfogalmalmazás miatt, nem tudtam szebben. Akinek nem inge...

És ha igen, megbántátok-e?

2019. okt. 25. 16:28
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Emiatt nem pattitontottam le senkit, viszont senki nem szárnyalt túl, de ez is egyéni hogy kinek mi a túlszárnyalás
2019. okt. 25. 16:46
 2/3 anonim ***** válasza:
86%
Ezt nem értem honnan gondolod, hogy az emberek nyomon követik a random 46. Józsit is, évekkel később is, aki próbálkozott náluk. A férfiak 99%-ával akik próbálkoznak se soha többé nem beszélünk, se soha többé nem találkozunk, de ha van, még az adatlapjukra sem nézek rá (és ha valahogy ismerősök lettünk, törlöm is őket)
2019. okt. 25. 16:51
 3/3 A kérdező kommentje:
Nálam pl. rendszeresen előfordul, hogyha egy nő lepattint, eltelik pár hónap és 8-10 éves facebook képek alatt lájkok jelennek meg tőle, esetleg bekövet más felületeken is (Insta) ha addig nem tette meg. Ilyen és ehhez hasonlók. Sokszor volt már így.
2019. okt. 25. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!