Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha csaj kétszer is lepattintott és most mégis ezt csinálja akkor mi van? Lányok?
Volt egy gyönyörű csaj akinél kétszer is próbálkoztam úgy pár hónapja. Távolról ismerem és tudom is ki Ő, tudtam, hogy nincs senkije ezért odamentem hozzá nagy magabiztosan. Aztán először közömbösen szűkszavúan lepattintott már fél lábbal "máshol" volt szóval hagytam a dolgot gondoltam siet. Aztán másodszorra megint nekivágtam, akkor az alkalom is sokkal adottabb volt és beszélgettünk pár percet de megint úgy éreztem, hogy kábé a terhére vagyok pedig szerintem 10/10 lánynak bejött volna a párbeszéd mert nem tartom magam egy alpári bunkó valakinek és azért egy förmedvény sem vagyok. De megint nem jött be szóval kérdeztem, hogy ennyire nem vagyok az eseted? És csak kínosan mosolygott, hogy nem erről van szó de most "nem alkalmas" és nem szeretne ismerkedni. Az utóbbit nem mondta ki de elég egyértelmű volt szerintem.
Szóval ráhagytam mert hát nem fogok futni senki után és láthatóan nem akarja szóval nem is láttam vagy futottunk össze egy ideig pedig közel lakunk egymáshoz. Aztán tegnap ültem egy kávézóba és éppen laptopoztam amikor körbenéztem és láttam, hogy ott ül ő is, pont összenéztünk én elnéztem máshova nehogy még a végén szegényem felálljon és elmenjen gondolván "jaj ne már megint itt van ide fog jönni". Aztán nem is néztem rá vissza de bevallom nem tudtam sokáig megállni oda-oda sasoltam és nagyon meglepődtem mert egyszercsak rám mosolygott. De nagyon kedvesen, még nem is láttam mosolyogni. Aztán megint csinálta akkor már én is rámosolyogtam de nem igazán tudtam hova tenni, azóta is ezen gondolkodom... Hogy most csak kedves akart lenni vagy mi? Mert amennyire ismerem a nőket nem mosolyognak csak úgy ok nélkül, ő sem az a vigyori típus. Szerintetek miért csinálta? Meggondolta magát?
#1. Akkor válaszolj, ha azt csinálta volna, az miért lenne ? :D
31/f
3#
Ha lepippantotta volna és mosolyog rá az egyértelműen azt jelenti, hogy kéri a következő adagot. :D
1# voltam
Akkor éppen arra várt, hogy egy másik pasival alakuljon a dolog, és nem akart több vasat tartani a tűzbe.
Lehet, hogy azóta pont került a végére, és már nem lenne ellenére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!