Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányként nem szeretnék kezdeményezni, de akkor mégis hogyan érjem el, hogy felkeltsem a figyelmet?
Azokra gondolok akik nekem bejönnek, az ő figyelmüket szeretném felkelteni. Ha túl egyértelmű jeleket adok a nekem tetszőknek akkor meg már úgy érzem, kicsit én kezdeményeztem. Mégis akkor hogyan?
Nincs bajom a kinézetemmel, szép lánynak mondanak de mégsem azok próbálkoznak nálam akikkel passzolnék is.
19/L
Én nem hordok melltartót, mindig csak egy vékony fehér póló van rajtam, minden szem engem bámul.. :P
20L
"Ha túl egyértelmű jeleket adok a nekem tetszőknek akkor meg már úgy érzem, kicsit én kezdeményeztem. "
És akkor mi van? Inkább vársz örökké, mint hogy tegyél is érte valamit?
Valami ürüggyel azért beszélni tudnál velük, az még nem olyan konkrét kezdeményezés. Meg szemezz velük, és mosolyogj rájuk kedvesen. :)
Sok sikert!
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!