Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól döntöttem, hogy lepattintottam a csajt?
Hát persze. Te szuperjó vagy, csilivili, szétvet a pénz, mindent is tudsz, a csaj meg egy műveletlen suttyó. Szuper.
Mi is a kérdés? A válaszaid alapján szerinted abszolút helyesen cselekedtél. Dicsekedni jöttél a fene nagy képesítéseddel?
10 - Van EQ-m, csak mérlegeltem, hogy megéri e ez nekem és arra jutottam, hogy nem.
Nők is szortíroznak így férfiakat, de ott mégsincsenek ilyen EQ szövegek.
Elég sokan felültek az incel troll vonatra nem gondolod kérdező?
Ilyenkor amúgy mi a program nálad mikor kiírtad a kérdést?
Árbócpolírozás a válaszokra vagy csak szimplán ablakot takarítasz és segítesz anyukádnak?
Igen, a csaj jobbat érdemel nálad.
Nálunk van egy takarító csaj, még általánost sem végezte el, nem túl művelt, de arany szíve van, jó ember. Én személy szerint nagyon szeretem őt.
Fényévekkel többre tartom őt, még magamnál is.
Jól tetted!
De tényleg!
Hány nő leírja ide naponta, hogy ő le sem köpné a srácot, ha kiderülne, hogy nincs diplomája, vagy kevesebbet keres.
Szerintem hülyeség ez a "nekem ilyen képzettségem van, neki nincs, biztos hülyébb nálam" gondolkodásmód. Édesanyámnak volt egy többdiplomás munkatársa, és azt a melót, amit 3 órán át csinált, én (akkor voltam 16) háromnegyed óra alatt tökéletesen megcsináltam.
Nyilván nem volt még diplomám (azóta sincs), de még kifejezetten jó tanuló sem voltam.
De jól cselekedtél, ilyen gondolkodásmóddal csak mérgezted volna a kapcsolatot. Mindenkinek joga van az egyedi elvárásokhoz és ízléshez a partnerével kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!