Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jól döntöttem, hogy lepattinto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól döntöttem, hogy lepattintottam a csajt?

Figyelt kérdés
Sajnos hamar kiderült, hogy betanított munkás az egyik helyi gyárban. Én pedig jóval magasabb iskolával rendelkezem, emiatt gáznak találtam volna ezzel a csajjal összejönni. Az én szintemhez/presztízsemhez közel sincs, ez volt a valódi oka a pattintásnak. Ti is ezt tettétek volna?
2024. jan. 18. 15:37
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem a kérdezőnek TELJESEN igaza van. Egy jól szituált, művelt, intelligens ember nem fog leállni olyannal, akinek az életben nagyjából annyit csinál, hogy minimálbérért csomagol vagy pakolgat.

De a tény, hogy ezeket a kérdéseket naponta 7-8 alkalommal felteszi, arra enged következtetni, hogy pusztán egy troll, aki valahogy mindenképpen a csúnyagonosz nők magas elvárásait próbálja a maga ócska módján parodizálni.

2024. jan. 18. 16:45
 32/48 anonim ***** válasza:
83%

#31 De a kérdezőnek is megfelelt pedig a nő, csak elmondása szerint azután lett vele a probléma, hogy elmondta hol dolgozik.😄

Nyilván ezt a kérdést a fantázia ihlette, mivel ha igaz lenne, már rég lapozott volna egyet.

2024. jan. 18. 16:49
 33/48 anonim ***** válasza:
47%

32

Igen, van olyan, hogy megtudunk valamit a másikról, és az nem tetszik nekünk. Ez elő szokott fordulni.

De a kérdező nyilván troll. Az ember feltesz egyszer egy ilyen kérdést, megtárgyalja a témát a kommentelőkkel, oszt annyi. Ez meg képtelen leakadni a dologról. Nekem sem kellene gyárimunkás vagy mamahoteles pasi, tehát MAGÁVAL az állítással egyetértek. Csak nem látom értelmét, hogy ötpercenként prezentáljam az álláspontomat.

2024. jan. 18. 16:54
 34/48 anonim ***** válasza:
55%
#33 Hát ez pont így van.De az ilyen kérdésgyárosoknak kár alá adni a lovat.
2024. jan. 18. 17:00
 35/48 anonim ***** válasza:
0%
Ez amúgy jót tesz bizonyos szinten mert így a nők is érzik, hogy ők is tudnak kosarat kapni. Más kérdés, hogy nem túl szép e miatt vki le pattintani de ez van.
2024. jan. 18. 17:05
 36/48 anonim ***** válasza:
90%
#35 A nők eddig is kaptak kosarat, mindenféle okból.A legrosszabb fajtája ennek, mikor ki is használják a nőt, utána eltűnnek.
2024. jan. 18. 17:07
 37/48 anonim ***** válasza:
100%

már megint te?

Azt pattintasz le, akit csak akarsz. Viszont ha te olyan presztízzsel rendelkeznél, mint írod, nem itt kérdezgetnél ilyesmit.

2024. jan. 18. 17:45
 38/48 anonim válasza:
88%
Most akkor én pl 800 és 1,5 M között keresek havonta,saját vállalkozásom van ,de amúgy szakmunkás a legnagyobb iskolai vegzettsegem... Akkor ha tetszenenk egymásnak akkor pattintanál mert nem volt lehetőségem diplomát szerezni?
2024. jan. 18. 18:03
 39/48 anonim ***** válasza:
0%

Ha neked ez elvárás igen jól tetted.

Hozzáteszem én is gyárimunkás vagyok és sohs nem pattintittak le ezért. Ez van, nem mindenkinek raknak mindent a segge alá valaki nehezen tanul. Én 17 éves korom óta élek albiban és szülői segítség nélkül tartom el magam. Örültem hogx az érettségi sikerült mert munka mellett a gimibe be se tudtam járni magántanulóként meg elég fos volt.

Ha az életben a diplomád a legnagyobb eredményed akkor elég gáz vagy..

2024. jan. 18. 18:37
 40/48 anonim ***** válasza:
29%

"Ha az életben a diplomád a legnagyobb eredményed akkor elég gáz vagy.."

Mert ha jól értem, a diploma nem egy nagy dolog. Erre gondolsz nem? Csak akkor ebből kiindulva még gázabb, ha nincs. Hiszen annyira apró, könnyű kis checkpoint az életben...

2024. jan. 18. 18:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!