Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól döntöttem, hogy lepattintottam a csajt?
Szerintem a kérdezőnek TELJESEN igaza van. Egy jól szituált, művelt, intelligens ember nem fog leállni olyannal, akinek az életben nagyjából annyit csinál, hogy minimálbérért csomagol vagy pakolgat.
De a tény, hogy ezeket a kérdéseket naponta 7-8 alkalommal felteszi, arra enged következtetni, hogy pusztán egy troll, aki valahogy mindenképpen a csúnyagonosz nők magas elvárásait próbálja a maga ócska módján parodizálni.
#31 De a kérdezőnek is megfelelt pedig a nő, csak elmondása szerint azután lett vele a probléma, hogy elmondta hol dolgozik.😄
Nyilván ezt a kérdést a fantázia ihlette, mivel ha igaz lenne, már rég lapozott volna egyet.
32
Igen, van olyan, hogy megtudunk valamit a másikról, és az nem tetszik nekünk. Ez elő szokott fordulni.
De a kérdező nyilván troll. Az ember feltesz egyszer egy ilyen kérdést, megtárgyalja a témát a kommentelőkkel, oszt annyi. Ez meg képtelen leakadni a dologról. Nekem sem kellene gyárimunkás vagy mamahoteles pasi, tehát MAGÁVAL az állítással egyetértek. Csak nem látom értelmét, hogy ötpercenként prezentáljam az álláspontomat.
már megint te?
Azt pattintasz le, akit csak akarsz. Viszont ha te olyan presztízzsel rendelkeznél, mint írod, nem itt kérdezgetnél ilyesmit.
Ha neked ez elvárás igen jól tetted.
Hozzáteszem én is gyárimunkás vagyok és sohs nem pattintittak le ezért. Ez van, nem mindenkinek raknak mindent a segge alá valaki nehezen tanul. Én 17 éves korom óta élek albiban és szülői segítség nélkül tartom el magam. Örültem hogx az érettségi sikerült mert munka mellett a gimibe be se tudtam járni magántanulóként meg elég fos volt.
Ha az életben a diplomád a legnagyobb eredményed akkor elég gáz vagy..
"Ha az életben a diplomád a legnagyobb eredményed akkor elég gáz vagy.."
Mert ha jól értem, a diploma nem egy nagy dolog. Erre gondolsz nem? Csak akkor ebből kiindulva még gázabb, ha nincs. Hiszen annyira apró, könnyű kis checkpoint az életben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!