Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi az a határ amitől egy nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az a határ amitől egy nő anyagiasnak számít?

Figyelt kérdés
2024. jan. 18. 10:21
 81/104 LuckyLevi ***** válasza:
#78 Ezt próbálom megértetni. Talán neked sikerült még egyszerűbben megfogalmazni.
2024. jan. 18. 15:25
 82/104 anonim ***** válasza:

81, na de ezt mondom. Minden fontos. Ezek értékrend, anyagiak, külső. Nekem mindegyikben van elvárásom. Ezektől egész egy ember.

Mindenkinek van belseje, külseje, értékrendje, humora, intelligenciája, családja, pénze, hozzáállása a pénzügyekhez. Mindegyik számít.

Ezek összegétől vagyok én ÉN. És ezek kihatással vannak egymásra, és ha egyikben valahogy viselkedsz, az megmutatja, másban milyen vagy.

2024. jan. 18. 15:31
 83/104 LuckyLevi ***** válasza:
Végre eszembe jutott a jó szó. Pénzéhség. Ebben a topikban az anyagiasságot keveritek a pénzéhséggel. Nem ugyanaz.
2024. jan. 18. 15:32
 84/104 anonim ***** válasza:
45%
Atyaég mennyi férfi gyülőlet van elnyomva a nőkben amit itt adnak ki magukból 😮😮😮😮
2024. jan. 18. 15:32
 85/104 anonim ***** válasza:

Beleesni nem egyenlő a szerelemmel, azért írtam azt és nem azt, hogy belészeretsz te, de más másképp érzékelheti, sőt lehet, hogy belészeret 5. randi után.

A kérdés nem az volt, hogy ki micsodát néz, ki kibe esik bele, vagy se hanem honnan tudja az ember, hogy anyagias nővel akadt össze!

Én nem tudom miért nem lehet a kérdésre válaszolni.

2024. jan. 18. 15:35
 86/104 A kérdező kommentje:
Ilyen az, ha valaki elvár valamit egy nőtől de az nem tudja teljesíteni és emiatt kuka a nő. Ilyenkor előjön az igazi arca a dolgoknak. :D
2024. jan. 18. 15:35
 87/104 LuckyLevi ***** válasza:
37%

#82 Még leírhatod százszor is, hogy minden fontos.

Én nem elvárásokról beszélek. Ösztönökről, tudatalattiról.

Szerintem a szimpátia kialakul, nem eldöntjük. Lehet egy srác teljesíti az összes kritériumod és nem lesz meg a szimpátia, mert valami nincs meg benne, amit Te is elfelejtettél felírni a kis listádra.

2024. jan. 18. 15:38
 88/104 anonim ***** válasza:
31%

"Beleesni nem egyenlő a szerelemmel"

Nálam igen.

2024. jan. 18. 15:41
 89/104 anonim ***** válasza:
"Minden" fontos. Nevetséges hozzáállás, egyenesen naiv álmodozás. Az a legszebb benne, hogy tényleg hiába "tökéletes" mégse az és mégse vonz.
2024. jan. 18. 15:41
 90/104 anonim ***** válasza:

"Lehet egy srác teljesíti az összes kritériumod és nem lesz meg a szimpátia, mert valami nincs meg benne, amit Te is elfelejtettél felírni a kis listádra."

Ez teljesen igaz. Viszont az ellenkezője nem tud megtörténni, mert aki nem hozza, amit elvárok, az mással nem tud megmozdítani.

Ha valaki szemetel, vagy kinevet másokat például, abba nem tudok beleszeretni, mert undorít a viselkedése.

2024. jan. 18. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!