Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az a határ amitől egy nő anyagiasnak számít?
#41 aki akarja, az ezt is félreérti. Ha ezt írom, akkor jött volna, hogy persze, el akarom vitetni magam ilyen helyekre, amikor nem erről van szó.
Kérdező! A 36 és 37es válasz is én vagyok. Örülök, hogy egyetértesz, aztán mentális betegezel. Csak tudnám mire fel.
#45 én máshogy gondolom. Ha objektíve meghatározom, hogy nekem mi a fontos, az szerintem tisztességes, és nem kábítom, meg hagyok teret a félreértéseknek, hogy neki a Balaton jelenti az egzotikus utazást, nekem meg más.
Szerintem az anyagiasság ott kezdődik, amikor a másik anyagi állapotát felhasználva akar valaki előrébb jutni, vagy azt kihasználni. Ilyen szempontból alacsony keresetnél is lehet erről beszélni, szerintem nem pénzösszeghez köthető, hanem szándékhoz.
Az anyagiasság kapcsolatban nekem azt jelenti, hogy nincs szerelem, nincs vonzalom, a pénzért cserébe bármit eltűr, eljátszik.
Nincsenek ilyenek, hogy anyagias oldalról közelít. Normális ember mindent figyelembe vesz.
#47 Látom már mi a probléma. Én anyagiasságról beszélek. Arról, akinek a pénz, az anyagi dolgok messze a legfontosabb szempontok általában, az életben.
Te és a többiek pedig valami kihasználás, vagy élősködés skálán gondolkodtok. Igazából az lett volna talán a jó kérdés, hogy ki számít aranyásónak, vagy valami hasonló. Az anyagias nem azt jelenti, hogy másokat ki akar használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!