Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi az a határ amitől egy nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az a határ amitől egy nő anyagiasnak számít?

Figyelt kérdés
2024. jan. 18. 10:21
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/104 LuckyLevi ***** válasza:
38%
#36 Ez eszembe jutott, de pont az anyagias megfogalmazás miatt anyagias. Mondjuk egy kevésbé anyagias ember úgy fogalmazná meg az elvárást, hogy olyan pasit keres, akivel rendszeresen mehetnek egzotikus helyekre. Nem pedig a pasi fizetését csekkolja.
2024. jan. 18. 11:39
 42/104 anonim ***** válasza:
37%

#41 aki akarja, az ezt is félreérti. Ha ezt írom, akkor jött volna, hogy persze, el akarom vitetni magam ilyen helyekre, amikor nem erről van szó.

Kérdező! A 36 és 37es válasz is én vagyok. Örülök, hogy egyetértesz, aztán mentális betegezel. Csak tudnám mire fel.

2024. jan. 18. 11:51
 43/104 anonim ***** válasza:
65%
43, az, hogy valaki virágnyelven fogalmaz, azt jelenti, kevésbé anyagias?
2024. jan. 18. 11:53
 44/104 A kérdező kommentje:
43 - o nagyon anyagias, csak úgy fogalmaz hogy nehezebben lehessen fogást talalni
2024. jan. 18. 11:55
 45/104 LuckyLevi ***** válasza:
70%
#42 Ez nem félreértés kérdése. Ha anyagias valaki, az anyagi oldalról közelíti meg a dolgokat. Nem szándékosan, csak így jön belőle. Aki nem anyagias, az pedig nem pénz oldalról közelíti meg. Mondjuk Én a másik véglet vagyok, pont nem érdekel a pénz, így el nem tudom képzelni, hogy fizetésbeli elvárást támasszak a barátnő jelölt felé. Pedig Én sem akarok senkit eltartani. De Én úgy fogalmaznék, hogy legyen független. De kíváncsi lennék, hogy számodra hol kezdődik az anyagiasság?
2024. jan. 18. 11:59
 46/104 anonim ***** válasza:
44, ki az az ő?
2024. jan. 18. 12:21
 47/104 anonim ***** válasza:

#45 én máshogy gondolom. Ha objektíve meghatározom, hogy nekem mi a fontos, az szerintem tisztességes, és nem kábítom, meg hagyok teret a félreértéseknek, hogy neki a Balaton jelenti az egzotikus utazást, nekem meg más.

Szerintem az anyagiasság ott kezdődik, amikor a másik anyagi állapotát felhasználva akar valaki előrébb jutni, vagy azt kihasználni. Ilyen szempontból alacsony keresetnél is lehet erről beszélni, szerintem nem pénzösszeghez köthető, hanem szándékhoz.

2024. jan. 18. 12:23
 48/104 anonim ***** válasza:

Az anyagiasság kapcsolatban nekem azt jelenti, hogy nincs szerelem, nincs vonzalom, a pénzért cserébe bármit eltűr, eljátszik.

Nincsenek ilyenek, hogy anyagias oldalról közelít. Normális ember mindent figyelembe vesz.

2024. jan. 18. 12:29
 49/104 LuckyLevi ***** válasza:

#47 Látom már mi a probléma. Én anyagiasságról beszélek. Arról, akinek a pénz, az anyagi dolgok messze a legfontosabb szempontok általában, az életben.

Te és a többiek pedig valami kihasználás, vagy élősködés skálán gondolkodtok. Igazából az lett volna talán a jó kérdés, hogy ki számít aranyásónak, vagy valami hasonló. Az anyagias nem azt jelenti, hogy másokat ki akar használni.

2024. jan. 18. 12:33
 50/104 anonim ***** válasza:
#49 ezzel nem értek egyetlen, legalábbis nem egészen. Szerintem aki anyagias, annak az elsődleges szempont a pénz. És nyilván miért fontos ez, talán pont te írtad, hogy mert akar vele valamit, ami az ő számára előnyt jelent. Szerintem az az anyagias, aki nem tud (vagy akar) úgy érzelmeket kialakítani, ha nincs a kapcsolatban jelentős pénz. Szerintem igen, az anyagiasság az egy egyértelműen negatív hangzású tulajdonság, a kihasználás szinte garantált.
2024. jan. 18. 12:37
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!