Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi az a határ amitől egy nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az a határ amitől egy nő anyagiasnak számít?

Figyelt kérdés
2024. jan. 18. 10:21
 71/104 anonim ***** válasza:
79%
Én szerintem ez baromi jól alakult ki, ez így fair. Hogyha a férfiak egy része csak testiségben gondolkodik akkor a nők egy csoportja nyugodtan hadd gondolkodjon pénzben.
2024. jan. 18. 14:28
 72/104 anonim ***** válasza:
63%
69, csak extremitásokban tudsz gondolkodni? MINDEN fontos. Az érzelmi, a mentális, az anyagiak, az értékrend, minden. Ezért nehéz a párkeresés.
2024. jan. 18. 14:32
 73/104 LuckyLevi ***** válasza:
21%

Nem tudom, hogy számodra mi az extrém.

Ha minden is fontos, akkor semmi sem fontos. Minden nem lehet fontos, ez egy önellentmondás.

2024. jan. 18. 14:42
 74/104 anonim ***** válasza:
44%
De, ha minden fontos, akkor minden fontos. Az azt jelenti, hogy semmiben nincs megalkuvás.
2024. jan. 18. 14:47
 75/104 LuckyLevi ***** válasza:
40%

#74 A fontos szóval kiemelsz valamit a többi közül. Ha minden fontos, akkor minden ki van emelve, de akkor a kiemelés értelmét veszti. Mint, ha az összes emailed fontos lenne. Akkor fölösleges lenne azt mondani, hogy ez egy fontos email, hiszen mindegyik az.

Én nem mondtam, hogy megalkuvók a nők. Legalábbis nem gondolom ezt. Egyszerűen nekik nem olyan fontos szempont, vagy egyáltalán nem szempont mondjuk az értékrend, ha már ezt idedobtad. Persze most mondhatod az ellenkezőjét, meg mindenki monhatja az ellenkezőjét, mert mindenki tudja, hogy mit kell mondani. Viszont a hétköznapokban bele se gondolsz, hogy kinek milyen az értékrendje.

2024. jan. 18. 15:01
 76/104 anonim ***** válasza:
A legtöbb ember nemeket nem nézve olyan szinten nincs rendben magával, nem ismeri önmagát, hogy bár meg vannak az elvárásai fejjel neki rohan a falnak ha valakiért oda van. Aki a legjobban mondogatja magának, másnak, hogy ő odafigyel kivel teszi magát, mindent néz az általában saját magát is erősíti vele, bebeszéli magának közben meg mint írtam se nem lát se nem hall. Az olyan ember, aki már megjárta az átlagban véve óvatosabb, de nem biztos, hogy okult az esetből. Úgyhogy leírni könnyű, hogy "mindent" kell nézni, de sokan nem néznek "mindent" és egyrészt valójában nincs olyan, nem létezik, hogy "mindent" néz, másrészt ha "mindent" néz - racionalitás vezérli akkor nem is szerelmes, nincsenek (mély) érzései a másik másik iránt. Az embernek kell az eszére is hagyatkozni félreértés ne essék, de a szívére is kéne hallgatnia (olykor).
2024. jan. 18. 15:11
 77/104 anonim ***** válasza:

"Viszont a hétköznapokban bele se gondolsz, hogy kinek milyen az értékrendje."

Dehogynem. Nyilván azt nem tudom, a pénztárosnak mik a gondolatai adott dolgokról. De a barátaimat is eszerint válogattam meg mindig, a családom azon tagjait sem kerestem a halálos ágyukon sem, akiknek elítéltem az értékrendjét. Szóval abban igazad van, hogy nem kell erre gondolni, mert alapból ez alapján is ki vagyunk szűrve egymásnak.

2024. jan. 18. 15:11
 78/104 anonim ***** válasza:
60%

De gyerekek... akkor egyszerűbben.

Nem tudok beleszeretni egy náciba.

Nem tudok beleszeretni egy csövesbe.

Nem tudok beleszeretni egy számomra nem vonzó emberbe.

Ezt nem eldöntöttem racionálisan, ez egyszerűen így történik meg bennem. Teljesen irracionális.

2024. jan. 18. 15:14
 79/104 anonim ***** válasza:

Ezt nem tudhatod soha! Lehet pont aki mondjuk irritáló számodra abba essel bele és az ember túlnyomó nem az eszére hallgat. Nem azt mondom, hogy akitől a hányinger kap el, de ha pl. valaki olyan önértékelési gondokkal küzd, nem tud előre haladni az bizony beleésik nárciba. Úgyhogy jó, magadra írhatod, hogy biztos, hogy nem, de sokan nem úgy gondolkodnak, tartanak ott ahol te.

A kérdés eleve többes számban íródott akkor miért indulnak ki a nők magukból?

2024. jan. 18. 15:18
 80/104 anonim ***** válasza:
60%

Nácit írtam. De nárcisztikusba se tudnék.

Nem tudom elmagyarázni ezt... én nem beleesek valakibe, aztán megismerem. Ezt elképzelni nem tudom. Mibe szeretek bele? Nem, előbb megismerem, aztán szeretek bele, ha olyanok a tulajdonságai, amik megdobogtatják a szívem.

2024. jan. 18. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!