Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi az a határ amitől egy nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az a határ amitől egy nő anyagiasnak számít?

Figyelt kérdés
2024. jan. 18. 10:21
 51/104 LuckyLevi ***** válasza:

Anyagias, akinek, ha meséled, hogy Mexikóban voltál és az első kérdése, hogy mennyibe került.

Ha megkérdezed, hogy milyen pasit szeretne, akkor azt mondja, hogy mennyi legyen a fizetése a srácnak. És nem azért, mert élősködni akar. Egyszerűen neki ez a mérvadó, pénzben gondolkozik.

2024. jan. 18. 12:39
 52/104 anonim ***** válasza:
60%
Attól függ ki az a nő. Egy magasabb életszínvonalhoz szokott, jól kereső nő elvárásai mindenféle kapzsiság nélkül magasabbak. Ez az anyagiasság úgy hangzik, mint a klasszikus "minden nő csak a pénzre hajt" kifogás.
2024. jan. 18. 12:42
 53/104 A kérdező kommentje:
52 - Azért az esetek túlnyomó részében ez a ritkább verzió.
2024. jan. 18. 12:43
 54/104 LuckyLevi ***** válasza:
#47 Ha a fizetése 800ezer, az még nem jelenti, hogy akar is utazni. Magyarul a célod, hogy közösen utazgassatok ugyanúgy bebukik. Pénzzel fogalmaztad meg, de ugyanúgy célt tévesztettél...
2024. jan. 18. 12:46
 55/104 A kérdező kommentje:
54 - Nekem is hasonló fizetésem van és a hátam közepére nem kívánom az utazgatást külföldre évi 1, max 2 alkalomnál többre (általában az is céges utazás). Dolgozok, elfoglalt vagyok. Szerintem egy PhD szuperdiplomás ember is amúgy az, ha normális munkája van. Nekem csak egy diplomám van, de így is elég sok a teendő ezért a fizetésért.
2024. jan. 18. 12:49
 56/104 anonim ***** válasza:
Tehát az első kérdés a döntő? Ez azért elég butuska szűrő.
2024. jan. 18. 12:54
 57/104 anonim ***** válasza:
52 vagyok. Aki mindenféle kellemetlen arcokkal flörtöl, "jár", vagy házasodik a pénzükért az anyagias és kapzsi. Ha nagyjából ugyanolyan csávók közül azt választja, aki anyagi, előnnyel vagy hátrány-nélküliséggel is jár, akkor csak simán értelmes.
2024. jan. 18. 12:57
 58/104 A kérdező kommentje:
57 - Én is így válogatok nőket. Ha van egy halmaz, mondjuk egy 3 fős ami elő is fordul, akkor azt választom akinek értelmes munkája és egzisztenciális háttere van.
2024. jan. 18. 12:59
 59/104 anonim ***** válasza:
#54 nem csak az utazást hoztam, hanem az életszínvonalat is. Ami azért mindenkinek van. Abban is kell a hasonlóság szerintem. Talán ez a legfontosabb az anyagi szempontok közül, legalábbis szerintem.
2024. jan. 18. 12:59
 60/104 A kérdező kommentje:
60 - Na ebben maximálisan egyetértünk. Én is így vélem. Én jól keresek, nem tud velem egy színvonalon lenni egy bolti eladó, innentől kezdve megvan b*szva a dolog. A kocka el van vetve már az elején.
2024. jan. 18. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!