Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az a határ amitől egy nő anyagiasnak számít?
" Ki bérel ki egy kertesházat? T"
Sokan. Én speciel ismerek is egy nőt, aki kertesházat bérel a kisgyerekével. Illetve egy volt munkatársamék is házat béreltek.
2024. jan. 18. 13:15
#59 Életszínvonal alatt mit értesz? Lehet, hogy valaki megkeresi az általad elvárt összeget, de nem él olyan színvonalon. És attól, hogy nem él azon a színvonal, nem fog téged lehúzni. Én értem, hogy Te nem a pénzre utazol és nagyon jól megvagy a saját fizuddal. De neked pedig azt kéne megértened, hogy az anyagias, akinek az anyagiak fontosabbak más dolgoknál. Mondjuk nem számít az érzelem, ha a csávó csak 300-at keres. Vagy lehet egyszerűen nem is tudsz érezni iránta. Mondjuk egy sunnyoggó szürkezónás csávó jó fizuval előbb érdekel, mint egy karakán (de régóta kerestem ezt a szót), erkölcsi értékekkel rendelkező személy. Nyilván a nőknek fontos a biztonság és az anyagi dolgok a biztonságot jelentik, a nem anyagi dolgok ezért nem fontosak számukra. Ezért a nők alapvetően anyagiasak.
2024. jan. 18. 13:56
Mekkora egy tapló vagy, Lucky.
2024. jan. 18. 13:58
64/104 A kérdező kommentje:
Valóban tapló mert leírja az igazat.
"Nyilván a nőknek fontos a biztonság és az anyagi dolgok a biztonságot jelentik, a nem anyagi dolgok ezért nem fontosak számukra".
Ezzel Lákika a saját anyagiasságát bizonyítja (és incelségét), mert neki csak a pénz a biztonság. Érzelmi biztonságról nem hallottál? Nem, neked nincs pénzed, és erre vezeted le, hogy nem kellesz senkinek, nem arra, hogy egy szexista lúzer vagy.
2024. jan. 18. 14:03
#62 ennyi erővel ezt bármire el lehet mondani. Mert ismerkedéskor pont nem ismered a másikat. Nem ismered az életszínvonalát, a szokásait, a preferenciáit, a terveit, hogy mit akar, mit szeretne, stb. Nyilván nem lehet úgy ismerkedni, hogy mindent tudunk a másikról. Viszont abban van egy elég erős korreláció, hogy aki többet keres, az általában magasabb életszínvonalon él. Ismétlem, általában. Ebbe nem kellene belekötni. Persze, vannak kivételek, lehet hogy sokat keres, de mégis a szüleivel lakik, vagy sokat keres és mindenét minden hónapban fogadásokon vagy szerencsejátékot elveri, sok lehetőség van, nyilván látatlanul nem lehet ezeket biztosra tudni, de azért általánosságok vannak, amik inkább gyakrabban, mint nem bejönnek. Nem, nem 100%, de elég jó valószínűség.
2024. jan. 18. 14:09
Szerintem nincs igaza. Azzal sincs semmi gond, hogy szegénységben a külső le, a pénz pedig felértékelődik. Lehet hogy egy háromgyerekes elvált anyukának mindenféle erkölcstelen pénzéhség nélkül sokkal szimpatikusabb az a férfi, aki a gyerekeit ajándékokkal, vagy őket fával támogatja, mint egy érzéseket jó külsővel kiváltó szépfiú, vagy egy szórakoztató humorherold. .
2024. jan. 18. 14:14
#65 Nem csak a pénz a biztonság, lehet az egyéb fizikai dolog is. Mondjuk, ha van háza a srácnak. Én nem akartam leszólni a nőket. Szerintem ez egy alap dolog, hogy a biztonság a nők számára fontos érzelmi szempontból és ezért fontos számukra az anyagi biztonság, ezért anyagiasabbak. Nyilván vannak más szempontok is, de az anyagiak kiemelten fontosak számukra. Egy 800ezret kereső pasi nagyobb eséllyel fog összejönni egy helyes és értelmes boltos csajjal, mint egy 800ezret kereső nő. Szerintem ez tény. Ez az élet rendje, ilyenek az ösztönök. De vitatkozhatunk erről. De a személyeskedés az nem a vitakultúrám része.
2024. jan. 18. 14:15
#66 Van mondjuk egy két órás randi. Szerintem anélkül, hogy a másikat a munkájáról kérdezem pont ugyanúgy ki tudom tapogatni, hogy mennyire illünk össze.
Ha csak egy kérdésed lehet, akkor végül is mondhatjuk, hogy filózgattál napokig és megtaláltad a legracionálisabb kérdést. Viszont, ha kérdezhetsz bármennyit, akkor, ha az anyagiak az elején előjönnek, akkor anyagias vagy. De még egyszer hangsúlyozom, hogy ez nem azt jelenti, hogy a pénzre utazol. Csak, hogy az anyagi világ számodra fontosabb, mint a szellemi. Mondjuk egy csóró aktivista csávó kevésbé indít be, mint egy X diplomás világ dolgaira magasról tevő csávó.
2024. jan. 18. 14:27
Én is már megkaptam hogy az vagyok. Azért mert elvárom hogy ne mamahoteles legyen valaki 30 évesen hanem önállóan lakjon, ne szakadt göncökven járkáljon. Persze tudom lehet nagy elvárás de ha én 18 évesen suli mellett fent tudtam tartani egy albit nem hiszem hogy delnőtt dolgozó emberként ne lehetne megcsinálni.
2024. jan. 18. 14:27
Kapcsolódó kérdések: