Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik szerint nem számít egy férfi anyagi helyzete és korkülönbség sem jellemző, azok mivel magyarázzák hogy tele az egyetemek melletti parkoló?
Haverommal nem győzünk röhögni, hogy az egyetemek és egyetemvárosok melletti parkolókban mennyi középkorú férfi mellé száll be egyetemista 20 éves csaj tanítási idő után. Biztos mindenkinek az apukája...
Érdekes. Akkor 20 éves srácokat miért nem látok beszállni sem az anyjuk sem az apjuk mellé?
Egy csaj maximum bevesz egy Xanaxot
A pasiknak viagrát kellene bevenniük.
Sehogy nem magyarázom.
Tavaly távkapcsolatban éltem az akkori barátnőmmel (most egyetemista), és olyan csóró voltam, hogy ő akart nekem pénzt küldeni a vonatjegyre, mert nem tudtam felmenno Pestre.
A korkülönbség is nagy volt köztünk, több, mint 10 év.
A csajozásban az a lényeg, hogy legyen egy normális megjelenésed, és légy magabiztos. A többi kevésbé számít.
Szelektív a megfigyelésed kérdező.
3
Perrsze, hogy nem volt jellemző. Kitaláció a kérdés.
3-as
Igen, gondolom másokat egyszerűen nem is vettél észre. Van az a fele az egyetemista csajoknak aki bulizgat és a koliban kavar. Viszont ott a másik fele (akiket te észre sem vettél), akik bizony tanítási idő után a pénzes és 10-20 évvel idősebb pasijuk autójába teszik be a feneküket.
Mert szelektív a látásod, egyszerűen aki nem bulizott, aki nem körülötted ugrándozott, azt észre sem vetted.
Ez rólad árul el valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!