Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek fuggetlennek szamit az az elvalt ferfi aki ket tini gyerekkel keres kapcsolatot?

Figyelt kérdés

Egy 40+ holgy oktatott ki tarskereson hogy en igazan nem is vagyok fuggetlen, ill. Nem tetszett neki hogy megmondtam neki hogy a gyerekek lesznek nekem mindig az elsok.

Szerintetek?

Offoltam

jan. 10. 22:29
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
88%

Hát mégis minek számítana?

Mármint felesleges itt vitatkozni ilyeneken, nem a gyerekeiddel vagy párkapcsolatban.

jan. 10. 22:30
 2/19 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem is független. Az pedig természetes, hogy a gyerekeid az elsők számodra 🥰
jan. 10. 22:37
 3/19 anonim ***** válasza:
95%
Ha nem a gyerekeid lennének az elsők, az lenne a problémás. Ez teljesen normális így, jó apa vagy. Egy értelmes nő meg ennek még örül is.
jan. 10. 22:39
 4/19 anonim ***** válasza:
50%

Szerintem van, aki kicsit is belegondol a dologba és érzelmileg el tudja fogadni, hogy a gyerekek az elsők. Ám ezt nem feltétlenül kell így az elején az arcába mondani valakinek, az rohadt lelombozó tud lenni.

Nem vagy független, de ezzel nincs semmi probléma, nem kell mindenkinek ez megfeleljen.

jan. 10. 22:40
 5/19 anonim ***** válasza:
49%
Miért nem számít függetlennek mert van kettő tini gyereke, pont, hogy független hisz eltudja őket tartani
jan. 10. 22:51
 6/19 anonim ***** válasza:
80%

Nálam a független azt jelenti, hogy nem függ senkitől, és egy szülő függ a gyerekeitől.

Nem akarok gyereket, és az egyik indokom pont az, hogy meg akarom tartani a függetlenségem.

jan. 10. 23:15
 7/19 anonim ***** válasza:
51%
Pont, hogy ő a független amiért bemer vállalni gyereket és saját pénzéből tartsa el
jan. 10. 23:41
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha valaki független férfit keres a leírásában, akkor először rá lehet kérdezni, mit ért ezen.

Egyedülállónak egyedülálló, a függetlenség az megkérdőjelezhető.

jan. 11. 06:20
 9/19 anonim ***** válasza:
62%

Nem vagy független, pont hogy te is a nő képébe vágtad gyakorlatilag azt, hogy hogy a gyerekeidtől függsz, ha füttyentenek ugrasz, ha kiadás van, a gyerekeid fognak elsőbbséget élvezni, nem a közös élet.

Miért, mit gondoltál, milyen következtetéseket von le a másik, ha ezt így kijelented? Ne csodálkozz, ha erre a szövegre max egy hasonlóan gondolkodó anyuka fog horogra akadni, akinek szintén 'barátság extrákig' szinten fogsz megfelelni, mert neki is a gyerekei lesznek az elsők. Ha épp nincs jobb dolga, akkor meg lehet párkapcsolatosdit játszani.

jan. 11. 06:50
 10/19 anonim ***** válasza:
17%
Szinten gyerekkel nőnél (duci) van lehetőséged. Ha persze nem gond hogy az ő gyerekét (gyerekeit) is nevelni és pénzelni kell.
jan. 11. 07:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!