Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan tegyem túl magam azon,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tegyem túl magam azon, hogy nem volt részem tini szerelemben?

Figyelt kérdés
Ha lesz is valaha valakim, akkor már rögtön felnőtt párkapcsolatba kell legyek, nem fognak a barátok ujjangani azon, hogy megtörtént az első csók, amikor ők már az összeköltözésen is túl vannak, családot alapítanak. Úgy összeszorul a szívem, amikor például öcsémet látom és a barátnőjét, akik jönnek kézen fogva iskolatáskával a hátukon.
2023. okt. 22. 12:39
 1/6 anonim ***** válasza:
96%
Sok tini hülyeségtől kimélted meg magaf
2023. okt. 22. 12:54
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem se volt, sőt még kapcsolatom se. 22 évesen történt meg és nem maradtam le semmiről sem.
2023. okt. 22. 13:04
 3/6 anonim ***** válasza:
0%

Tudsz változtatni rajta?

Nem.

Jobbá tudod tenni a jövődet?

Igen.

2023. okt. 22. 13:11
 4/6 anonim ***** válasza:
Az igaz barátok bár nem könnyeket hullajtanak érted hogy végre megcsókolt valaki, de örülni fog. A hamis barátok meg le se tojják. Amúgy óriási irigy vagy a saját öcsédre, mert neki van barátnője tiniként. Talán hogyha nem lennél olyan amilyen vagy akkor lehet akadt volna neked is. Persze benne van a pakliban hogy nincs veled olyan nagy probléma csak a fiúknak mások tetszettek, vagy hidegnek tűntél és nem mertek kezdeményezni. Ha továbbra is így érzed magadat akkor pszichológushoz fordulj. Nem rosszból írom, de nem normális, hogy a múlton rágódsz ennyire holott a jelenben kéne élni. Nincs is nagyon mit irigyelni hiszen a tiniszerelem legtöbbször rövid életű, vagy éveket tart, de már régóta nem szeretik egymást. Tele van csalódásokkal, fájdalommal ugyanúgy mint a felnőtt szerelem.
2023. okt. 22. 13:16
 5/6 anonim ***** válasza:

Akinek meg volt, az lehet, hogy olyan lelki sebeket kapott, amit felnőtten is cipel. Erre nem gondoltál még?

Jó ez lehet a véglet, de akkor is. Sztem megkímélted magad a kamaszkori drámáktól. Más meg pl azért kesereg, hogy bár nem foglalkoztam volna ezzel a hlyével akkor.

Ne foglalkozz ezzel.

2023. okt. 22. 14:00
 6/6 anonim ***** válasza:
Mostmár kár rágódni rajta. Koncentrálj a jelenre!
2023. okt. 22. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!