Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek fuggetlennek szamit az az elvalt ferfi aki ket tini gyerekkel keres kapcsolatot?

Figyelt kérdés

Egy 40+ holgy oktatott ki tarskereson hogy en igazan nem is vagyok fuggetlen, ill. Nem tetszett neki hogy megmondtam neki hogy a gyerekek lesznek nekem mindig az elsok.

Szerintetek?

Offoltam

jan. 10. 22:29
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha elvaltal, akkor kapcsolati értelemben független vagy. A gyerekeidtol meg persze, hogy fuggsz, de nem is értem azt a kérdést.
jan. 11. 08:32
 12/19 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem az a riasztó inkább, hogy te előre leszögezed, hogy a gyerekek lesznek az elsők. Mondom ezt úgy, hogy magam is elvált szülőként ismerkedtem.

Teljesen felesleges ezzel kezdeni az ismerkedést, mert aki szülővel ismerkedik, az ezt tudja. Arról nem is beszélve, hogy kamaszok esetén nyugodtan helyezheted már magadat is előtérbe néha, ami az új párral történő időtöltést illeti. Mártírkodó, magát áldozati oltáron feláldozó szülőnek tűnsz ettől a kijelentéstől.

jan. 11. 08:45
 13/19 A kérdező kommentje:
12 en meg ugy gondolom hogy egy muveletlen, erzeketlen, onzo, narcisztikus, fejben neuronmentes, mindenkit elbol lefikazo, elitelo, suttyo lehetsz.
jan. 11. 09:04
 14/19 anonim ***** válasza:
81%
13- azért kicsit durva beszólás csak azért, mert egy ellentétes véleményt is meg mert fogalmazni.
jan. 11. 09:08
 15/19 anonim ***** válasza:
82%
Függsz a gyerekeidtől. Szerintem rohadt nagy kötelék, kevés ember képes megalkudni más gyerekeivel.
jan. 11. 10:41
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

12es vagyok. Nagyon jót nevettem :D

Ezek szerint beletrafáltam.

További jó ismerkedést :)

jan. 11. 10:44
 17/19 A kérdező kommentje:

Azon tudok kiborulni, hogy ha az ember feltesz egy kerdest, miert kell rogton minositeni a masikat?

Egy szimpla kerdes volt, erre jonnek a szemelyes minositesek.

Tetszik erteni mi a gondom?

jan. 11. 11:36
 18/19 anonim ***** válasza:
85%

Senki nem minősített téged. Ellenben te magadat annál inkább.

Azt gondoltam, segítség, ha leírom, mit gondolhat egy negyvenes nő ebben a helyzetben, mert én is az vagyok. Erre te kiborulsz és ocsmányul beszélsz egy teljesen normális hangvételű válaszra, mert nem tudod értelmezni a leírtakat.

Van egy szomorú dolog, amire rá kell világítanom... kitalálod, melyikünk a suttyó?

jan. 11. 13:10
 19/19 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező! Már válaszoltam ugyan, hogy nem vagy független és ezzel semmi gond nincs. Le is lettem pontozva.

Kérdést tettél fel, aztán panaszkodtál valakire, aki nem értette meg a helyzetedet. Nyilván valamilyen szinten mind függünk a gyermekeinktől. Emiatt ne érezd magad rosszul, de fogadd el, ha valaki nem szeretne a "gyerekek mögé" kerülni vagy úgymond örökbefogadni más gyerekét. Írom ezt egyedülálló másfél éves gyerek anyukájaként.

Sok sikert az ismerkedésben. Javaslom, helyezd előtérbe az egyedülálló anyukákat, így megértitek egymás gondját.

jan. 11. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!