Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi az a határ amitől egy nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az a határ amitől egy nő anyagiasnak számít?

Figyelt kérdés
2024. jan. 18. 10:21
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/104 A kérdező kommentje:
28 - Kb. csak az újépítésűek nem azok, amik egy kertesház árával vetekednek, szóval ugyanott vagyunk. Ezt már ne mentsd, felesleges.
2024. jan. 18. 11:22
 32/104 anonim ***** válasza:
67%
#31 ez egyrészt nem igaz, rengeteg nem újépítésű, de normális lakás van, másrészt ha valaki ki forgatja a másik szavait, az pont te vagy. Lehet hogy csak félreolvastad, és nem vagy képes beismerni, nem tudom, és nem is érdekel. De baromi gáz amit csinálsz.
2024. jan. 18. 11:25
 33/104 LuckyLevi ***** válasza:
70%
Szerintem, aki többet vár el a társától, mint az önfenntartás, az bizony anyagias. Hiszen, ha valaki saját magát ellátja, az azért fontos, hogy tudja az ember, hogy független és nem fog piócaként a másikra cuppanni. Aki ennél többet vár el az már a saját anyagi boldogulását nézi. Ha a sokdiplomás nő azt akarja, hogy a pasija is legalább 800ezret keressen, akkor nyilván szeretne is valamit venni, amihez jól jön, ha a pasi jól keres...
2024. jan. 18. 11:28
 34/104 A kérdező kommentje:
33 - Persze, a leendő férfinak legalább egy téglalakással kell rendelkeznie, miközben ő anyucitól kapott pénzt egy saját házra. Gondolhatod mennyire keres 800at és mennyire PhD hallgató? Amennyire én helikopter.
2024. jan. 18. 11:30
 35/104 anonim ***** válasza:
0%
De nem értem. Hogy rendeltetek kaját az ő számlajára, ha nincsen ott? Bocsi, de nem értem. 7 éve a férjem felhívott egy pizzériát és úgy rendelte nekem. Azt utánvéttel fizette a futárnak. Most meg már telefonos appok vannak, ahol kártyaadatokat lehet megadni úgy, hogy előre fizeted. Az meg vessen magára, aki megadja egy olyan embernek a kártya adatait, akit alig alig ismer. Vagy felhívta a Bözsi a Józsit, hogy figyelj már, rendelj nekem egy pizzát Wolton, mert éhes vagyok? Annyira abszurd ez az egész, hogy elképzelem magát a szituációt. A férjem szerintem neked is rendelne egy pizzát, ha odamennél hozzá ismeretlenül és megmondod, hogy éhes vagy.😄 Ismerem őt annyira már, hogy soha nem sajnálna senkitől sem egy tál ételt. Lehet nekem ezért furcsa és értelmezhetetlen az, hogy valaki nehezményezi azt, ha a nő enni kér. Ha az nem roston sült lazac ehető aranydarával, szerintem ezzel nincsen probléma. Legközelebb a Böbe fogja meghívni a Józsit.
2024. jan. 18. 11:31
 36/104 anonim ***** válasza:
67%
#33 én vagyok aki ezt írta, én csak azt szeretném, ha az a színvonal, ahogy élek, megmaradna, ha kapcsolatban leszek. Ugyanúgy szeretnék utazni, mint most, de nem akarom helyette fizetni az ő részét, vagy leadni a minőséget. Nem kell a másik pénze, csak azt szeretném, hogy partner lehessen abban, a amit nélküle is csinálok.
2024. jan. 18. 11:31
 37/104 anonim ***** válasza:
0%
#34 annyira szánalmas az irigykedésed
2024. jan. 18. 11:32
 38/104 A kérdező kommentje:
36 - Ha én férfiként ezt szeretném egy nőtől, akkor mindenki betámad. Pedig nekem is ennyi az igényem. Én se keresek rosszul, nem tudok egy életszínvonalon lenni egy olyan nővel aki 350et keres.
2024. jan. 18. 11:32
 39/104 A kérdező kommentje:
37 - Nem vagyok irigy, mentális betegségre nem tudok az lenni.
2024. jan. 18. 11:33
 40/104 anonim ***** válasza:

Ha ugy várja el hogy a saját drága autóddal vidd mindenfele, és a saját lakás, bocsánat kertes házadba vidd haza, hogy anyuval lakik, és nemhogy autója, de jogsija sincs.

Igen két ilyen randim is volt!

2024. jan. 18. 11:39
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!