Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az a határ amitől egy nő anyagiasnak számít?
Figyelt kérdés
2024. jan. 18. 10:21
1/104 anonim válasza:
Ha még alig ismered netről, vagy csak barátok vagytok de lakásra kéri hogy rendelj neki kaját csak úgy: mert éhes.
2/104 A kérdező kommentje:
LOL, ilyen van? :'D
2024. jan. 18. 10:24
3/104 anonim válasza:
Igen vannak ilyenek. Kettővel is volt dolgom.
4/104 anonim válasza:
Én már az oldalon megkaptam, hogy anyagias vagyok, amikor le mertem írni, hogy keressen legalább annyit mint én, és ne valami lepukkant garzonban, vagy panelban lakjon, ahogy én sem, és ő is úgy alakítsa az életét, ahogy én, hogy legyen a munkájában fejlődési lehetősége, így növekvő bevétele. Ha elvárom ezeket, amiket én is nyújtok, akkor anyagias vagyok. Gondolom hasonló logika alapján, ha valamilyen férfi összejön velem, akkor ő is anyagias lesz automatikusan.
5/104 A kérdező kommentje:
Rendelne neki a radai rosseb kaját. xD
2024. jan. 18. 10:28
7/104 A kérdező kommentje:
4 - Bocsi, csak kell pár infó ahhoz, hogy értékelni tudjam ezt a hozzászólást.
Hány éves vagy? Mennyit keresel? Hol élsz, mi a baj egy panel lakással?
2024. jan. 18. 10:29
8/104 anonim válasza:
Egyik barátnőm pl. azért nem szakított a pasijával, mert akkor ki fogja megvenni neki a drága ruhákat... Na ő például anyagias.
9/104 anonim válasza:
Valakinél már az is anyagiasnak számít ha a férfi többet keres, ezáltal több mindent ő fizet. Ha étteremben nem felesbe fizetnek legalább.
10/104 anonim válasza:
Habzó szájjal visítja h nettó 600e fizu CSAK alap egy pasitól és amelyik pasi nem tud ennyit keresni az szerinte életképtelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!