Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi az a határ amitől egy nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az a határ amitől egy nő anyagiasnak számít?

Figyelt kérdés
2024. jan. 18. 10:21
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/104 A kérdező kommentje:

20 - "Én már az oldalon megkaptam, hogy anyagias vagyok, amikor le mertem írni, hogy keressen legalább annyit mint én, és ne valami lepukkant garzonban, vagy panelban lakjon, ahogy én sem" - ez egy elvárásként van megfogalmazva.

PhD hallgató létedre a szövegértelmezés és írás elég gyenge, hogy lesz itt doktori disszertáció? :D Na, de nem személyeskedek, ez is egy vélemény.

2024. jan. 18. 11:06
 22/104 anonim ***** válasza:

2

Az megvan, hogy ők direkt erre mennek és nem ismerkedni akarnak?

2024. jan. 18. 11:07
 23/104 anonim ***** válasza:
76%
#21 itt neked lehet egyedül szövegértési problémád. Azt írtam, hogy ne ilyen helyen “lakjon”. Te magad másoltad be. A lakni és tulajdonában lenni nem szinonima, tehát nem értem a problémád.
2024. jan. 18. 11:08
 24/104 anonim ***** válasza:
0%

"Akkor csak felszínes, mert mást nem néz csak a pénzt. XD"

Te meg ostoba. Mást is néz. Sok mindent. Többek között azt is, hogy azért ne keressen jelentősen kevesebbet nála a pasi.

Ezt én is nézem. Bocsika, de nem fogok lejjebb adni és nem fogok pasit finanszírozni sem.

2024. jan. 18. 11:09
 25/104 anonim ***** válasza:

#24:

Te vagy az ostoba, olvasd el a #16-os válaszom. Poén volt. "XD" ott volt. Ti tényleg ennyire nem értitek a viccet? :DDD

2024. jan. 18. 11:10
 26/104 A kérdező kommentje:
23 - Ez csak a szavak kiforgatása, semmi más. Lakáson és garzonon kívül nem szoktak bérelni az emberek lakóhelyet. Ki bérel ki egy kertesházat? Teljesen egyértelműen fogalmaztál, ha nem így lett volna, akkor odaírtad volna, hogy albérletben is élhet.
2024. jan. 18. 11:13
 27/104 anonim ***** válasza:
Te tényleg ennyire nem érted, hogy 1) nem ismerünk, 2) nem tudjuk, mi neked a vicces, hogy tudjuk, hogy nem komoly?
2024. jan. 18. 11:13
 28/104 anonim ***** válasza:
86%
#26 te akkor fogalomzavarban szenvedsz. Azt írtam, hogy lepukkant garzon, vagy panel. Lehet, hogy mindkettő lakás, de nem minden lakás garzon vagy panel. Tetszik érteni? Nem kell osztani az észt, pláne ha nincs.
2024. jan. 18. 11:15
 29/104 anonim ***** válasza:
Miért nem kérdeztek rá, hogy viccelek-e? Ti egyből a legrosszabbra gondoltok. Magatokból indultok ki vagy nem tudom mi bajotok van. Provokatív kérdés és ti olyan komolyan veszitek mintha a világ létezése múlna rajta. Ahelyett, hogy viccesre vennétek vagy letojnátok a kérdést amikor úgyis millió ilyen létezik és fog.
2024. jan. 18. 11:17
 30/104 anonim ***** válasza:
76%
Én pl kertesset bérlek 😆
2024. jan. 18. 11:20
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!