Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért égtek ki ennyire a nők a társkeresés terén?
Hogy a konkrét kérdésre próbáljak válaszolni:
Érdemes belátni, hogy nagy ellentét van a társkeresési nehézségekkel küzdő férfiak, és a társkeresési nehézségekkel küzdő nők között. Konkrétan szöges ellentét.
Általában azok a férfiak találnak nehezen párt, akiknek alacsony az IQ-juk, nincs komolyabb iskolai végzettségük, igénytelenek, elhanyagoltak.
A nőknél pont az ellenkezője van, mivel rendszerint azoknak a nőknek nehéz párt találniuk, akik igényesek, ambiciózusak, szeretnek tanulni, vagy a munkájukra koncentrálni.
Belátható, hogy a szerencsétlen pasi bármikor megpróbálhat feljebb evickélni, jobb munkát keresni vagy elvégezni még valamilyen iskolát. A nő viszont LEJJEBB nem fog adni, ösztönösen mindenki felfelé próbál törekedni, vagy legalább szinten maradni.
A két felet meg nem lehet összehozni, hiszen a tanulatlan férfiak utálják az öntudatos nőket és félnek tőlük, azok meg nyilván nem akarnak egy terhet a vállukra venni egy nyomi csávó istápolásával.
Az inceleknek mindenre van egy guglis statisztikájuk, amivel helyettesíteni próbálják a valóságot, amitől már régen elszakadtak.
Mondjuk nekem nem kell internet, hogy megállapítsam, milyen emberek vannak kapcsolatban és milyenek azok, akiknek nehézséget okoz a pártalálás.
Én voltam nyomi csávóval de hónapok után elszállt a türelmem.
Kicsinyes volt , félt az elköteleződéstől, mamahoteles volt, kihasznált anyagilag. A mai napig nem értem hogy mi tetszett benne, életképtelen volt . Csak az volt a szerencsém hogy felszállt a rózsaszín köd az agyamról.
25
“ Szóval én senkinek nem tudom már javasolni az online társkeresést 2024-ben....régen még csak csak de mára ez nem az út...”
Ezzel teljes mértékben egyet tudok érteni ugyanis online a nők mind ugyanazt a típusú férfit kergetik, a jóképű, jól öltözött rosszfiús férfit. Mivel ezek mind nagyon a felszín és általában ezek a férfiak sosem akarnak komolyat max döngetni minél több nőt minél többször, ezért a nők az esetek többségében csalódnak, és nem értik mi a gond a férfiakkal. Holott a gond az, hogy ők nem értékelik a normális férfiakat és mint a Szürke 50 árnyalatából megszökött férfit űzik álmaikban. Ilyen férfiból meg nagyon kevés van, igen belátom, nagyon szomorú mert minden nő megérdemelné azt az életérzést amit nyújtani tudnak egy nőnek, de a realitás azt igazolja, hogy komoly kapcsolatot nem lehet ilyen fazonokkal tervezni. Szóval én azt tanácsolnám a nők éljék ki magukat Szürke 50 árnyalatékkal egyszer, kétszer, háromszor majd keressenek egy normális pasast lehetőleg még 25 éves koruk előtt. Tehát 18-23 éves koruk közt bhasszanak Szürkéékkel majd keressenek egy normális kedves pasast aki nem biztos, hogy magas, nem biztos, hogy helyes, nem biztos, hogy izmos és tetkós de legalább családapa alapanyag!
Hát nem vagy túl okos.
Nekem volt ronda barátom aki mindent elkövetett hogy a barátnője legyek. Még a nagymamám is azt mondta hogy hát ez a fiú nem szép .
Fél év után félrelépett és lelépett egy másik nővel.
Azóta nem adtam esély ronda pasinak.
“ Azóta nem adtam esély ronda pasinak.”
Mert általánosító vagy?
Nem!
De ha a ronda is félrelép ugyanúgy mint a jóképű akkor nem a rondát valasztom.
Sőt a szegény is tud szemét lenni, nem csak a gazdagok 👌
Tehát nem fogok szegény és ronda pasival lenni abban a reményben hogy az majd megbecsül. Nálatok a vadászat egy ösztön.
68.
" Nálatok a vadászat egy ösztön."
Ez nagyon suttyó állítás, ráadásul nem is igaz mindenkire.
Ja. Akkor miért mentek félre akkor amikor terhes az asszony meg amikor megszüli a ti gyereketeket és gondoskodik róla.
A legkiszolgáltatottabb helyzetben léptek félre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!