Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért égtek ki ennyire a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért égtek ki ennyire a nők a társkeresés terén?

Figyelt kérdés
Négy fiatal 30 év alatti kolléganővel ülök egy irodában, ezek a lányok elég csinosak és aktívan keresik a társukat, tinderen, élőben társkeresőkön és elég régóta keresik a társukat, teljesen el vannak keseredve, hogy mennyire nincs normális férfi hihetetlen kiégést látok rajtuk, voltak próbálkozások de két hónap után elmenekültek ezektől a férfiaktól vagy megcsalták őket
2024. jan. 9. 18:15
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/71 anonim ***** válasza:
78%

#30 Így van, az egyértelműen zsákutca, hogy csak azért vágjon bele az ember egy hobbiba, ami nem is érdekli vagy nem eléggé, mert hátha majd ott... Felénk ezt crossfittel és salsával játszották meg sokan, nem jött be, így vagy önszántukból felhagytak vele, vagy azért, mert finoman nyomás alá lettek helyezve, hogy akkor "kívül tágasabb", ha valójában csak ez volt a (rejtett) cél.

Érdekes, hogy Bp-n ennyi lehetőséggel sem megy. Talán emögött az állhat, amit említettem, hogy bár nem online zajlik a dolog, attól még ugyanúgy erőltetett. Nincs meg az a "varázsa", mint a természetesen, spontán alakuló ismerkedéseknek, és ez ellenérzést válthat ki, amit persze tudatosan igyekezhet elnyomni az ember, de szerintem csak keveseknek sikerül.

Fogalmam sincs, mi lehet a megoldás erre a sokakat érintő problémára.

2024. jan. 10. 10:36
 32/71 anonim ***** válasza:
0%

31-es: viszont ilyen hogy "spontán ismerkedés" ez mesebeli dolog. Nincs ilyen. Két kapcsolatra nyitott ember találkozása van. Ez sohasem spontán. Ez a boltban, bankban, könyvtárban, kávézóban, edzőteremben megismerkedünk ez bár hangzatos de ritka.

Ismerősökön keresztül szoktak azok akiknek az ismerőseinek a létszáma ezt lehetővé teszi.

Akinek nincs sok ismerőse az jár eseményekre amik erről szólnak elvileg, és akkor ott.

Illetve akinek gusztusa van hozzá az online próbálkozik de tudnia kellene a férfiaknak hogy ők aznap a 97. épp aki ugyanazt írta és a nő mindig valamilyen felületes dolog alapján fog kiválasztani 3-4 férfit akivel ismerkedik. Aztán megint 3-4-et és így tovább.

Ha nem lenne az online lehetőség a nők sokkal inkább leszállnának a magas lóról és rájönnének hogy nem olyan könnyű 2024-ben már ismerkedni.

2024. jan. 10. 10:41
 33/71 anonim ***** válasza:
93%
Én azért égtem ki, mert már kb nem tud senki normálisan randizni hívni, mindig csak ez az átjössz?, igyunk valamit, küldesz képet, stb opciók vannak, ami szerintem undorító. Azért az, hogy még a legalapvetőbb köröket is meg akarják úszni, minthogy pl sétálunk egyet, vagy iszunk egy kávét, beszélgetünk kicsit.. legközelebb gondoltam rá, hogy egy ilyenre beírom már, hogy oké, átmegyek, 20 000 lesz..
2024. jan. 10. 11:09
 34/71 anonim ***** válasza:
0%
33-as ezért nem kéne online ismerkedni....
2024. jan. 10. 11:14
 35/71 anonim ***** válasza:
95%

34 éves nőként már láttam sok mindent...

A pasik többsége csak ürítésre keres nőt és már menne is tovább, persze megpróbálja elhitetni, hogy nem így van.

Ha van szex a randin akkor r.banc vagyok, ha nincs akkor azért vagyok...

Értelmesen beszélni nem tudnak, viselkedni szintén. Megjelenni sehol sem lehet a többséggel, csak a sétálgatás van. Udvariasság nincs. Akkor mit is várnak cserébe ezek a csodás férfiak?

2024. jan. 10. 11:36
 36/71 anonim ***** válasza:

19-es!

Karácsonyra kávéfőzőt, de nem simát, darálósat 130 ért.

2024. jan. 10. 12:19
 37/71 anonim ***** válasza:
0%

Ezt a sok picsogó energiavámpírt, nem csoda h nem találnak senkit, arcukról leró, hogy kerülendő mind xd

Avagy mint fentebb írta egyik ürítésre jók max...

2024. jan. 10. 13:12
 38/71 anonim ***** válasza:
16%

35-ös: és te mit tudsz nyújtani 34 éves nőként ? Pont a te korosztályod, tehát a harmincas eleje ( 30-34 ) az aki folyamatosan leír, pedig egyik hibát sem követem el abból amiket írsz.

Miért nem adtok esélyt mégsem? Aztán végül összejöttök valami rosszfiúval pár alkalomra...

37F

2024. jan. 10. 13:15
 39/71 anonim ***** válasza:
83%

38:

Kikérem magamnak. Én szoktam esélyt adni, ezért is írtam, hogy láttam már sok mindent.

Mellesleg mindenem meg van amire szükségem lehet, nem élősködni keresek férfit.

2024. jan. 10. 13:27
 40/71 anonim ***** válasza:
37%
39: annyira adsz esélyt hogy mindet elhajtottad. Ez nem esély-adás ....
2024. jan. 10. 13:33
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!