Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért égtek ki ennyire a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért égtek ki ennyire a nők a társkeresés terén?

Figyelt kérdés
Négy fiatal 30 év alatti kolléganővel ülök egy irodában, ezek a lányok elég csinosak és aktívan keresik a társukat, tinderen, élőben társkeresőkön és elég régóta keresik a társukat, teljesen el vannak keseredve, hogy mennyire nincs normális férfi hihetetlen kiégést látok rajtuk, voltak próbálkozások de két hónap után elmenekültek ezektől a férfiaktól vagy megcsalták őket
2024. jan. 9. 18:15
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/71 anonim ***** válasza:
33%
"sehol egy normális pasi" típusú picsogás = túlárazzák magukat a társkereső piacon, a saját szintjükhöz képest jóval magasabbra teszik a lécet, s ezért futnak bele "pedig az elején még normálisnak tűnt" figurákba
2024. jan. 9. 18:19
 2/71 anonim ***** válasza:
33%
Hát ha az elvárások sokkal magasabbak, mint a való élet nyújtotta lehetőségek, akkor ki lehet égni ebben. Elsősorban önismeret kell, látni hol vannak a határok és főleg mi az, ami kizáró ok rögtön az elején.
2024. jan. 9. 18:33
 3/71 anonim ***** válasza:
77%
Mert a mai férfi társadalom még a női biciklit is megdugná. Mindegy nekik hogy ki, öreg vagy fiatal, szőke vagy barna, alacsony vagy magas, csak a kis pömpölőt betudja dugni valahova. Legyen egy fix punci, aztán mehet a vadászat egy jobb után. Udvarlás? Dehogyis! Megbecsülés, tisztelet? Hova gondolok? Na, ezért lesz egyre több (köztük csinos) nő inkább egyedülálló 3 macskával vagy kutyával és egy vibrátorral. Több a negatív, mint a pozitív a kapcsolatokban, akkor meg mi értelme újra és újra belevágni?
2024. jan. 9. 18:38
 4/71 anonim ***** válasza:
43%
Mindenki más is kiég, aki komolyan is gondolná a dolgot. A világ szar, ennyi. Szokd meg.
2024. jan. 9. 18:39
 5/71 anonim ***** válasza:
74%

Hogy mi van...?

Tehát ha rendszeresen belefutnak abba, hogy a pasi bunkó, hűtlen, igénytelen, lusta, sóher, stb, akkor a csajokkal van a gond, és adják lejjebb. Ennél lejjebb hova...??? Keressen olyat, aki első randin lek.urvázza, felpofozza és kifizetteti vele a saját kávéját is? Ó, hát biztosan nagyon boldogok lesznek a csajok!

2024. jan. 9. 18:58
 6/71 anonim ***** válasza:
65%

Én is hasonló helyzetben vagyok, személy szerint én itt (Budapesten) egyszerűen nem találok számomra vonzó férfit, aki még normális és értelmes is lenne. A párkapcsolatban vagy házasságban élő nőismerőseim pasijait sem találom vonzónak, szerintem vagy rondák, vagy csak van bennük valami taszító.

Szerintem még életemben nem is voltam szerelmes magyar pasiba, volt lengyel, olasz, szlovák, minden. Pedig amúgy hazafiasnak tartom magam de hát ez van.

2024. jan. 9. 21:13
 7/71 anonim ***** válasza:
57%

Ha mindenki szembe jon az autopalyan elgondolkoznek h en csinalok valamit rosszul.

Akarhanyszor szembe jon velem az h kinezetre a tobbseg mit tart atlagos kinezetnek szinte mind boven atlag feletti embereket mutatnak, az pedig matamatikailag keptelenseg, hogy mindenkinek atlag feletti kinezet jusson.

Igy van aki szerencses es kifog jolkinezo normalis embert, van aki vagy az egyik vagy a masik tulajdonsagban ala kell adja.

Vagy lehet egyedul is maradni az se olyan veszes mint ahogy azt sokan kepzelik.

Csak sok embernek a tarstalalas a fo cel az eletben es ha mas nincs es ebben se sikeresek akkor durvan ketsegbe esnek depressziosak lesznek vagy egyeb modon torzul a szemelyiseguk, eleg csak a kategoriaban a valaszokt tobbseget nezni.

2024. jan. 9. 21:37
 8/71 anonim ***** válasza:
76%

Ja. Meghív egy kávéra és kifizetteti velem.

Meg mindent felesbe kell fizetni.

Nekem ezért nem kell senki.

Megélek nélkülük. És ha szexelni akarok, keresek badoon vagy máshol 20 évest. 👌

2024. jan. 9. 22:14
 9/71 anonim ***** válasza:
18%

Ronda lehet, de sóher nem!

Ha felesbe kell mindent fizetni akkor miből áll az udvarlás? Hogy fog udvarolni? Milyen eszközei vannak?

2024. jan. 9. 22:17
 10/71 anonim ***** válasza:
19%
Na mond meg annak a 3 csajnak h küldjenek egy-egy képet nekem aztán megmondom, hogy miért égnek ki, talán még jó pasit is segítek nekik találni...
2024. jan. 9. 22:38
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!