Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért égtek ki ennyire a nők a társkeresés terén?
Hogy mi van...?
Tehát ha rendszeresen belefutnak abba, hogy a pasi bunkó, hűtlen, igénytelen, lusta, sóher, stb, akkor a csajokkal van a gond, és adják lejjebb. Ennél lejjebb hova...??? Keressen olyat, aki első randin lek.urvázza, felpofozza és kifizetteti vele a saját kávéját is? Ó, hát biztosan nagyon boldogok lesznek a csajok!
Én is hasonló helyzetben vagyok, személy szerint én itt (Budapesten) egyszerűen nem találok számomra vonzó férfit, aki még normális és értelmes is lenne. A párkapcsolatban vagy házasságban élő nőismerőseim pasijait sem találom vonzónak, szerintem vagy rondák, vagy csak van bennük valami taszító.
Szerintem még életemben nem is voltam szerelmes magyar pasiba, volt lengyel, olasz, szlovák, minden. Pedig amúgy hazafiasnak tartom magam de hát ez van.
Ha mindenki szembe jon az autopalyan elgondolkoznek h en csinalok valamit rosszul.
Akarhanyszor szembe jon velem az h kinezetre a tobbseg mit tart atlagos kinezetnek szinte mind boven atlag feletti embereket mutatnak, az pedig matamatikailag keptelenseg, hogy mindenkinek atlag feletti kinezet jusson.
Igy van aki szerencses es kifog jolkinezo normalis embert, van aki vagy az egyik vagy a masik tulajdonsagban ala kell adja.
Vagy lehet egyedul is maradni az se olyan veszes mint ahogy azt sokan kepzelik.
Csak sok embernek a tarstalalas a fo cel az eletben es ha mas nincs es ebben se sikeresek akkor durvan ketsegbe esnek depressziosak lesznek vagy egyeb modon torzul a szemelyiseguk, eleg csak a kategoriaban a valaszokt tobbseget nezni.
Ja. Meghív egy kávéra és kifizetteti velem.
Meg mindent felesbe kell fizetni.
Nekem ezért nem kell senki.
Megélek nélkülük. És ha szexelni akarok, keresek badoon vagy máshol 20 évest. 👌
Ronda lehet, de sóher nem!
Ha felesbe kell mindent fizetni akkor miből áll az udvarlás? Hogy fog udvarolni? Milyen eszközei vannak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!