Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért égtek ki ennyire a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért égtek ki ennyire a nők a társkeresés terén?

Figyelt kérdés
Négy fiatal 30 év alatti kolléganővel ülök egy irodában, ezek a lányok elég csinosak és aktívan keresik a társukat, tinderen, élőben társkeresőkön és elég régóta keresik a társukat, teljesen el vannak keseredve, hogy mennyire nincs normális férfi hihetetlen kiégést látok rajtuk, voltak próbálkozások de két hónap után elmenekültek ezektől a férfiaktól vagy megcsalták őket
2024. jan. 9. 18:15
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/71 anonim ***** válasza:
55%

40:

Ez sem igaz.

Teljesen nyitottan állok a dologhoz

2024. jan. 10. 13:38
 42/71 anonim ***** válasza:
77%

Nehogy már élősködés legyen hogy nő vagy és meghív egy vacsorára mert udvarolni akar egy férfi.

Én meg 42 vagyok és soha többet nem randiznék már sóherral. Feljebb tettem a lécet és megismertem a férjemet aki gavallér. Nem ezért vagy valakivel mert pénze van, de sokkal jobb hogy nem kell attól stresszelni hogy most ki veszi a mozi jegyet vagy nem visz kirándulni meg nem hív meg semmire és el is várja hogy légy önálló, szóval ne is legyen őrá szükséged….. és csak üríteni használ.

Rendben kell neki a bina, értem én DE nyújtson is valamit cserébe!

Nyissa ki előttem az ajtót, lepjen meg néha egy aprósággal, tudjunk kimozdulni otthonról, ne legyen szarrágó.

Engem egyáltalán nem érdekel hogy ki minek nevez, de én nő vagyok és nem fogom lejjebb adni az igényeimet.

Nem vagyok 20 éves már, hogy annyira szerelmes legyek hogy én fizessek neki benzinpénzt . Vagy hogy kifizettesse velem a cola felét mert beleittam . Én örülök a rossz tapasztalataimnak, mert így messziről el tudom kerülni az ilyen pancsereket.

2024. jan. 10. 13:55
 43/71 anonim ***** válasza:
0%

42-es ez vicces ha 42 éves is vagy és nem csak a sorszámod annyi akkor pont ellenkezőleg és lentebb kéne venni az igényekből és az EMBERT nézni nem a pénzét meg hogy mit tesz meg ( értsd: mit fizet ki )...

Elég szomorú ez alapján beárazni.

Egyet ne felejts el: a legtöbb férfi aki így "kedveskedik" , tehát pénzel, pénzzel, az megvenni akarja vele a nő szeretét, testét. Soha nem azért teszi mert szereti. Aki szereti az vele akar lenni, az idejét neki adja, ennél nagyobb ajándék nincs a földön hiszen az idő véges. Aki csak elhalmoz ezzel azzal az fizet érted.

2024. jan. 10. 14:07
 44/71 anonim ***** válasza:
91%
Persze. Aki nem vett egy szál virágot sem egy év alatt , sz szeretett engem. Persze amikor elhagytam az sem érdekelte. Közömbös volt, rideg és hideg mint egy jégcsap. Csak arra figyelt az egy év alatt hogy nehogy 100 ftjába is kerüljek véletlenül. Az idejét meg a barátjára áldozta meg a lányára. Tehát szerinted egy ilyen sóher szarrágó aki csak velem volt sóher az engem szeretett. Amikor elhagytam annyit sem kérdezett hogy miért.
2024. jan. 10. 14:17
 45/71 anonim ***** válasza:
72%

Csak azt nem értem hogy ezek a becsületes jó szándékú szent férfiak hogy a viharba nem sajnálnak 20-30 ezret egy prostituáltra , míg egy normál kategóriás mondjuk árufeltöltő, vagy bankár, vagy tanár, vagy pultos nőre igen.

És amíg én ezzel tisztában vagyok, addig azt is tudom hogy nem fogom lejjebb adni az igényeimet 60 éves koromban sem. Vagy udvarol a férfi , vagy ha nem akar akkor keres olyan nőt akinek nem kell az udvarlás.

Nem érdekel hogy pénzéhes vagy mi vagyok.

És???

Ti meg szőke nagycsöcsű szép arcú kerek seggű nőket hajkurásztok. És?

Mindenkinek meg vannak az igényei, én soha nem fogom lejjebb adni!

2024. jan. 10. 14:23
 46/71 anonim ***** válasza:
75%

Tényleg az a vicc hogy elmennek a rosszlányokhoz, otthagynak egy rakás pénzt és utána eltakarodnak a dolgukra.

Míg egy párkapcsolatban meg lassan már a nőnek kerül pénzébe, mos főz takarít egy balfaszra ingyen. Pedig még egy takarítónő is megkeres 250 et. És akkor élhet együtt egy sóher b.zival aki csak tőle sajnálja a pénzt, mert viszi egy k.nak.

2024. jan. 10. 14:28
 47/71 anonim ***** válasza:
100%
Ha így is lek.vázzátok a nőket meg úgyis lek.rvázzátok a nőket akkor mi okuk lenne ingyen binát adni.
2024. jan. 10. 14:29
 48/71 anonim ***** válasza:
52%
Nekem is ezt csinálta a nénikém. Egyedül nevelt fel 2 gyereket, otthoni varrásból és néha lefeküdt a szomszéddal ezért azért. Most hús kell most krumpli máskor tej, kenyér. Élelmes volt, a gyerekei nem éheztek. Persze tanulhatott volna hogy jól keresett volna de a háború miatt nem tudott iskolába járni csak néhány osztályt.
2024. jan. 10. 14:39
 49/71 anonim ***** válasza:
11%
Azt amúgy kinek kéne szerinted egy 42éves lelakott nő amúgy? Minek is picsogsz itt? A kérdés 30évesekről szól helo?
2024. jan. 10. 15:48
 50/71 anonim ***** válasza:
52%

Leírta, hogy férjnél van, és a férje a tenyerén hordozza. Ezzel a sértegetéssel csak magad minősíted. 😊

Lehet kiírni zsinórban a kamu kérdéseket, ettől még nem fogják a fiatal nők tömegesen "leadni az igényeiket" és muszájból összeállni valami gollammal.

Viszont tény, hogy egyre több fiatal nő marad tudatosan szingli. Egyszerűen nem éri meg azért a kis kolbászért tartani egy egész disznót.

2024. jan. 10. 16:44
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!