Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért égtek ki ennyire a nők a társkeresés terén?
37F, ezt kommentelő be oda, ahol a pasik arra panaszkodnak, hogy addig volt heti egy szex ímmel-ámmal, amíg a nő teherbe nem esett, azóta csak lakótársak, vagy az se.
Szuper választás egy olyan pasi, akivel beszélgetni se tudsz, unod a hétköznapokat, és nem kívánod a szexet. De legalább nem vagy egyedül, és lesz esküvő meg gyerek.
Én inkább befogadok még egy macskát.
A másik lehetőség, hogy ha keresel egy ÁTLAGOS pasit, akiben valami megfog, és van vonzalom, szimpátia, tud bánni a nőkkel. Ebben az esetben az egész ku.rva komplett társadalom teljesen normálisnak tartja, ha egyfolytában megcsal, megaláz, kihasznál. Te meg legyél mellette csittifitti szexbaba, konyhatündér, anyapótlék, pszichológus, takarító, stb. Ellenkező esetben (lásd fent) ne is csodáld, ha megcsal és/vagy csúnyán bánik veled. Tehát ha megszakadsz és 120%-ot tudsz nyújtani az élet minden területén, kivéve a külső, ott 200% kell, akkor kiérdemled, hogy a pasid nálad zabálja magát dagadta a kanapén, meg veled bunkózik.
Természetesen mindegy, hogy a pasi mit csinál, akkor is a nő a hibás, hiszen: rosszul választott.
Micsoda fantasztikus kilátások!
Pont ebben égnek ki a nők, ebbe unnak bele. Ezeknél a lehetőségeknél szinglinek lenni is ezerszer jobb.
21-es nem ezt mondom, de a tökéletest várják vagy egy előző kapcsolatból való érzést és ezzel van a baj.
Egy új ember egy új életfejezet és egy vadonatúj időszak ami van, egy teljesen más helyzet. És hasonlítgatják magukban belül az előzőhöz/előzőKhöz....
Ha esélyt adnának pedig lehet rájönnének hogy korábban nem ilyen férfi vonzott ( 5-7 éve ) de most egyre jobban kezdek vonzódni hozzá.
Nálam ez nagyon tisztult az elmúlt 5-10 évben hogy kit találok vonzónak.
Szerintem ez mindenkinél változik az évek múlásával.
De persze lehet a zsánert kergetni vagy a "rosszfiú Chad-et"....
37F
24-es önmagatok becsapása tinderen vagy bárhol online ismerkedni. A való életben nincs RENGETEG srác. Vagyis van de nem ismerkedő üzemmódban és emiatt sokkal inkább azt javaslom hogy élőben ismerkedjetek, társkereső rendezvényeken pl. normálisak az arányok.
Egy ilyen alkalmazáson vagy honlapon nőként napi 50-100 levél/üzenet is érkezhet. Szerintem már a napi 1 is sok.
Nekünk pasiként ennyi "előnyünk" van hogy nem kell szűrnünk ,a nők vagy kiválasztanak vagy nem.
Ettől függetlenül az online ismerkedés megöli az egészet, és nagyon sokan ( nemtől függetlenül ) teljesen rossz ember mellett teszik le a voksukat és próbálják megismerni, holott lehet élőben nála rosszabb nem is lehetne.
Szóval én senkinek nem tudom már javasolni az online társkeresést 2024-ben....régen még csak csak de mára ez nem az út...
27-es ez való igaz, itt Budapesten van 3-4 ilyen kapásból amikről tudok, heti szinten rendeznek minden korosztálynak ismerkedő esteket ( speed dating-nek hívják,amerikában elég ismert de itthon is régóta van ).
Én mindenképp ezt preferálom mégha nem is volt sikerem.
#28 Én is inkább ezt a lehetőséget választanám, még ha ugyanúgy jellemző is rá a direktség, erőltetettség, mint a társkeresők használatára, egy fokkal jobbnak tűnik. De felénk például nincs ilyen, a megyeszékhelyen sem, a kisebb városokban sem. Ha edzésen vagy táncon próbálna ismerkedni az ember, azt egy ideje már nagyon rossz szemmel nézik, mert túl sokan próbálkoztak ezzel - egyéb lehetőség nem lévén -, ami nyilván zavaró azok számára, akik valóban az eredeti célból vannak ott.
Budapest biztosan más, de itt eléggé az a jellemző, hogy ha a tanulmányaid vagy a munkád során nem sikerült megismerkedned a "végleges" társaddal, akkor szinte ellehetetlenülsz. A Lidlben vagy a Kormányablakban várakozva nem (sem) fog összejönni semmi...
29-es ez szomorú amúgy de nagyon érdekes is egyben. Engem folyamatosan noszogatnak minden irányból hogy a TÁNC, a tánc az ahol ismerkedni kell.
Közben pedig megerősítettél hogy ez nem társkereső rendezvény. Ott a tánc szeretete miatt vannak az emberek. Én pedig társat szeretnék és nem táncolni, ergo nem fogom magamat égetni azzal hogy ilyenen részt vegyek.
Itt vannak túra-randik, séta-randik, speed-dating ( rapid -randi ), van buli is de azt kihagynám, illetve borkóstoló és gasztro-főző-sütő randik is, sőt társasjáték randi is.
Van még a HaverVagy de az nem igazi társkereső ahogy én észrevettem az egyfajta unaloműző inkább, nem tartom komolynak.
Mindenesetre ezek vannak , és budapesten mindenki keresztül néz a másikon, esély nincs az ismerkedésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!