Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy nézhetnek ki azok a nők akik a társkeresési problémákba kommentelgetnek?
Azok érdekelnek, akik szerint alap, hogy egy férfi teremtse meg egyedül a lakhatást, legyen jó fizetése és autója. Csak az érdekel, hogy ők mennyire néznek ki jól, amire építik ezen elvárásaikat.
Képpel illusztrált válaszokat szeretnék, akár privátban is, hogy ne sértsünk meg senkit se, mert nem ez a cél.
Jaj, hát ne foglalkozz az ilyen primitív nőkkel, akik elvárjàk, hogy csak a férfi tegyen bele mindent a kapcsolatba.
Ezekbe a nőkbe a levegő is kàr.
Ezen téma kapcsán van egy alapvető félreértés az oldalon, aminek az oka az, hogy különböző társadalmi csoportok jelennek meg itt.
Egy menő jogász környezetében nyilván elég alapvetőek ezek a dolgok, ellentétben egy bolti eladóval. Tehát nem igazán érdemes összehasonlítani az elvárásokat, mert azok nagyon eltérőek lehetnek társadalmi csoporttól függően(és csak azon belül jön képbe a kinézet)
Én csomó szép nőt láttam már ezen az oldalon és olyat is aki számomra csak átlagos volt.
Azt nyilván nem tudom melyik komment mögött rejtőzik épp nő vagy férfi de kár ilyen "magasztos" értelmetlen kérdéseket kiírni.
6 - Én még egyet se láttam, ezért érdekel.
7 - Bízok benne, hogy valaki az őszinte képét küldi el.
5
Meglehet, hogy nem sztárügyvédek látogatják ezt a csoportot, de az valóigaz, hogy hatalmas társadalmi különbségek vannak a gyakoris emberek közt. És nem, nem a másfél pipás trollra gondolok, aki minden kérdés alá beböfögi, hogy az 50 méteres yacht az csóri vagy valami hasonló blődséget.
De míg nekem a nettó 500 fölötti fizetésem teljesen alapnak számít, addig van, aki szerint 500 ezer forintnyi MEGTAKARÍTÁS kb a lehetetlen kategória. Na most ilyen körülmények közt nyilván nehéz szót érteni.
Amúgy hogy a kérdésre is válaszoljak, én anyagilag nem várok el többet, mint ami nekem van. Külsőre pedig vékony és sportos vagyok, ami hátrány lehet az az, hogy kicsik a melleim, de ezt próbálom azzal kompenzálni, hogy fenékre (is) edzek. Átlagosan divatosan öltözködöm, az arcom pedig kellemes. (Nem a whoaaa, de szép, de szabályos és aktívan ápolom.)
Szóval igényes, ápolt és egészséges fiatal nő vagyok, különös ámulatba ejtő szépség nélkül - az exeimről is kb ez volt elmondható, csak férfiban nyilván.
Kielégítő volt a válasz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!