Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy nézhetnek ki azok a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy nézhetnek ki azok a nők akik a társkeresési problémákba kommentelgetnek?

Figyelt kérdés

Azok érdekelnek, akik szerint alap, hogy egy férfi teremtse meg egyedül a lakhatást, legyen jó fizetése és autója. Csak az érdekel, hogy ők mennyire néznek ki jól, amire építik ezen elvárásaikat.

Képpel illusztrált válaszokat szeretnék, akár privátban is, hogy ne sértsünk meg senkit se, mert nem ez a cél.

2024. jan. 9. 10:34
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
83%

18, az a gond, hogy hiába vannak elképzelések, hogy "íráskép és pipák alapján valaki nő".... attól ez mgé nem feltétlen igaz.

Mármint pl rendre rám is rámsütik, hogy nő vagyok... de nem. Attól még, hogy gyakran vitába szállok fikázó kérdéseknél, attól még nem azt jelenti, hogy nő vagyok.

Valaki meg pusztán az emojik használata alapján azt mondja, hogy na, ez biztosan nő. Mintha férfiak nem hasnzálhatnának emojit xD

2024. jan. 9. 13:02
 32/46 anonim ***** válasza:
39%
28. A férfiak sem lehetnek különbek. :)
2024. jan. 9. 13:04
 33/46 anonim ***** válasza:
54%

30

Ez amúgy igaz. Én tök szívesen elnézném, ahogy az EGYÉRTELMŰEN provokatív kérdések nulla válasszal süllyednek. Csak hát igen, ha magamba nézek, én sem állom meg mindig, és gondolom te sem...

És ha minden ilyen kérdésnél csak 2-3 ember megy bele a parttalan vitába, az már bőven elég 100 válaszhoz. Szomorú egyébként.

2024. jan. 9. 13:05
 34/46 anonim ***** válasza:
11%

Nem az emojik miatt kérdőjelezhető ez meg sokszor. Hanem ha valaki idejön teljesen női írásképpel, a nők érdekeit védve 100%ban plusz a kamu kiforgatások cserébe, ugyanazokat a női praktikákat űzi mint a többi nő, és a férfi szempontokat nemhogy ignorálja hanem páros lábbal tapossa, majd a végén bemondja hogy ő igazából férfi. Na az kicsit se lesz hiteles. Főleg azok után hogy mondjuk az érvelése is teljesen hazug és álságos volt a többi dologban is. Aztán még ő van megsértődve ha nem hiszik el hogy nem nő.

Egyébként akadhat valóban 1-2 négy és fél, öt pipás férfi válaszoló is. De ha ugyanazokat az aljas praktikákat és tenyérbemászó stílust képviselik 1-1 akár általuk provokált vita alatt mint az itteni nők, akkor nem is tudom mit várnak cserébe.

2024. jan. 9. 13:06
 35/46 anonim ***** válasza:
56%
Valaki mondja már el, milyen az a női íráskép...
2024. jan. 9. 13:09
 36/46 anonim ***** válasza:
30%

33 valóban, én is ugrok a provokációra sokszor, és te is. Én azt nem bírom ha valaki ezt megpróbálja még letagadni, és álságosan előadni hogy az itteni nők csodalények, mert nagyon nem. Ezért született meg ez a kérdés is valószínű, tipizálni őket, kik írnak ide.

Pedig mennyivel őszintébb lenne bevallani hogy ez az alkategória sokkal inkább csatatér, ahol frusztrált emberek vezetik le a feszültséget, sokszor egymást bántalmazva minden téren. Mert ez folyik igazából itt. Ezért járunk ide sokszor.

Ehelyett még jön sok agresszív és bántalmazó nő aki álszent és hülyére vevős módon bemesélné hogy igazából a férfiakkal van a baj, a nők itt szelídek kedvesek és igazából boldog, tökéletes életet élnek. Aztán aki ezt megkérdőjelezné, már ugranának rá lincselni a létszámfölényükkel. Holott a többség itt egyértelműen minden, csak nem boldog. Nincs ezzel baj, csak ne tagadjuk már le.

2024. jan. 9. 13:10
 37/46 anonim ***** válasza:
39%
Azt hittem konszenzusra jutottunk, de akkor újra... Rajtad kívül senki sem monditt olyat, hogy a nők csodalények vagy hogy ne lennének rosszindulatú kommentek. Az arányokat látjuk máshogy, ennyi.
2024. jan. 9. 13:18
 38/46 anonim ***** válasza:
39%

34, mondhatnál pár konkrétumot.

Mert most azt írtad le, hogy olyan érveket írnak le ami szerinted nem férfihoz illőek. És bmeondják, hgoy férfiak.

Dehát... ez csak a te véleményeden múlik, attól még rohadtul lehetnek férfiak.

Pl írj "férfi szempontok"at.

Az, hogy valaki szarul érvel, az egy dolog, ez abszolút nem nemhez kötött tulajdonság, és ami azt illeti, a népesség nagyrészére igaz, elvégre SEHOL nem tanítják az embert érvelni. Annak ellenére, hogy amúgy érettségi része:D

2024. jan. 9. 13:23
 39/46 anonim ***** válasza:
50%

Nem volt ilyen kimondva valóban, de elkezdődött egy ilyen kép lefestése a gyakoris átlagnőről. Akadhat pár irodalista nő és fitnesszes, magára odafigyelő nő itt is, de gyanítom nem ez a jellemző, hanem ők a kisebbség. Mert ha így lenne, nem születhetne meg ennyi frusztrált és gyűlölködő komment a nők oldaláról is, nem igaz? Bár tény, ebben az országban még az irodai munka se garancia a lelki békére, sőt.

Szóval igen, az arányokat látjuk máshogy. De mivel nem jelentek meg tömegesen a női válaszolók hogy igen itt vagyok én, elhízott gyári munkás szingli nő aki mellesleg a férfiakat hibáztatom azért mert egyedül vagyok és sz*r az életem, meg nem jelentek meg a szingli anyukák akiket azok a szemét férfiak hagytak ott mindig ok nélkül stb, ezért kénytelenek voltunk árnyalni az eddigi képet. Hogy ne csak a ritka és pozitívabb példákról legyen említés, mert úgy enyhén szólva torz képet kapnánk.

2024. jan. 9. 13:29
 40/46 anonim ***** válasza:
16%

Keppel illusztralt valasz:

[link]

39F incel

2024. jan. 9. 13:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!