Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az normális, ha kiakadok hogy a pasimnak rengetek csaj ismije van és állandóan kommentelget nekik? Kb. minden csaj ismije képét lájkolja. Már párszor kiakadtam rajta szerint tul reagálom meg nem nyomul azoknál a csajoknal meg semmi.
És még azt sem érti meg, hogy engem ez miért zavar!:@
Nem is értem miért vagyok vele nem is bízom benne az összes energiámat elszívja a hülyeségeivel...sose voltam féltékeny típu most meg állandóan féltékenykedem...komolyan szánalmas ez az egész! Sztem tök alap, hogy ha kapcsolatba vagy tolerálod a másik dolgait és ha ez engem idegesít miért nem tudja nekem ezt megtenni???
Mi a franc az az ismi?! Anyám! ISMERŐS! Áááá...
"Sztem tök alap, hogy ha kapcsolatba vagy tolerálod a másik dolgait"
Akkor toleráld a dolgait.
Azt kell mondjam, neked van igazad. Gáz, amit a pasid csinál, hogy barátnő mellett is folytatja ezt a szokását, és az alacsony önértékelése miatt-mert valszeg ezért lájkolgat, hogy pozitív visszajelzéseket kapjon más lányoktól is-nem bír téged tisztelni. Éretlen, nem férfias viselkedés ez. És megfogalmaztad a lényeget: minden energiád elszívja.
Én is ilyen helyzetben voltam, örülök, hogy vége, még ha szerelem is volt.
Nem tolerálok semmit. Azt akarom,hogy a hapsim egy nőt se ismerjen,de is beszéljen velük ésne is nézzen egyre se, és ne is menjen sehová, és be is zárom a pincébe és lehet, hogy a szemét is kiszúrom...
"Ismi"... remélem 16 éves vagy
Kösz mindenkinek!
utolsó elötti komment: Teljesen igazad van én is ugy gondolom hogy önértékelési problémái vannak! És szüksége van ezekre a visszajelzésekre...csak engem ez kiborít! Mindjárt 30lesz de még sose volt komoly kapcsolata, neki kellett a szabadság és falta a nőket! Aztán összejöttünk és megmondtam hogy nálam mi az ami belefér mi az ami kizárt vannak normák és szabályok, ha nem tetszik mehet! Azt érzem hogy próbál miattam változni de néha elegem van és olyan fárasztól hogy én mutatom be egy majdnem 30éves embernek hogy hogy kell létezni egy kapcsolatba...Néha nem értem miért jó ez nekem!:S:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!