Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet normális kapcsolat egy nyugodt visszahúzódó srác, és egy nagyon pörgős csaj között?
Van egy lány akinek bejövök (100%), ő nagyon pörgős, mindig bulizós csaj, én viszont aránylag visszahúzódó és nagyon otthonülős típus vagyok.
Szerintetek működne a dolog hosszútávon?
Akinek van ilyen téren tapasztalata, légyszi írja le!
Én 18F ő 16L
Szüleim esetéből mondom, hogy működhet, de boldog nem lesz igazán. Mármint csak ezek alapján ezt mondanám, de nem ismerlek titeket.
Anyukám nagyon megbánta, hogy hozzáment apához, mert idővel egyre jobban magába fordult, és anya ezt nem bírja, mert ő szeretne eljárni, meg szeret pörögni. Szerintem igazából csak szenvednek egymással, főleg azért nem mennek szét, mert mi ott vagyunk, meg félnének egyedül lenni.
De ez nem feltétlen történne veletek is meg, de én csak ezt a példát tudom adni...
Egyetértek az előttem szólokkal. Én is elég pörgős vagyok, megyek ide-oda, és volt olyan barátom, aki minden nap a négy fal közt lett volna legszívesebben. A kedvéért nem mentem sehova, inkább vele voltam és egy idő után teljesen kikészültem. Sehova nem akart velem eljönni, de akkor meg féltékeny volt, ha egyedül mentem. Ezért hogy ne veszekedjünk, engedtem, mindig...
9 hónapig bírtam. Azóta mintha nyaralnék :)
NEM!
2 eset:
1)anya soha nem akar sehova menni-esküvő,bál,baráti kör...-apa amikor csak tehetné menne és ezen nem egyszer hallottam őket veszekedni
2)a barátnőm ugyanolyan mint az a csaj akit leírtál és 2 éve összejött egy olyan sráccal mint te.é ezt már akkor sem értettem és 2 évig bírták,most szakítottak nemrég...és ő sokkal felszabadultabb és boldogabb mint az elmúlt időszakban bármikor...
szval NEM!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!