Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az normális, ha kiakadok hogy a pasimnak rengetek csaj ismije van és állandóan kommentelget nekik? Kb. minden csaj ismije képét lájkolja. Már párszor kiakadtam rajta szerint tul reagálom meg nem nyomul azoknál a csajoknal meg semmi.
És még azt sem érti meg, hogy engem ez miért zavar!:@
Nem is értem miért vagyok vele nem is bízom benne az összes energiámat elszívja a hülyeségeivel...sose voltam féltékeny típu most meg állandóan féltékenykedem...komolyan szánalmas ez az egész! Sztem tök alap, hogy ha kapcsolatba vagy tolerálod a másik dolgait és ha ez engem idegesít miért nem tudja nekem ezt megtenni???
Igen ahogy írod. A szívedre hallgatsz, és nem az eszedre. Ha neked így nem jó, és képtelen vagy megbízni benne, akkor pedig jobban jársz, ha összeszeded magad és elkezdessz az eszedre hallgatni. Most változtass inkább, mint később.
Az utolsó mondatod az zavart. Elkezded valamivel és mással fejezed be.
Szerintem ez tök alap, hogy ha kapcsolatban vagy tolerálod ..... No eddig az eleje, itt a folytatás az lenne, hogy ..... vagy nem és változtatni mersz.
Nem tudja még megtenni érted,mert lehet mégsem jelentessz neki annyira sokat, vagy jelenthetsz, de nem igazán akar változtatni. Ha nagyon akarnád megváltoztatni az meg azért nem jó, mert így szerettél bele, ezzel jár. Még nincs kész nagyobb változásokra, te pedidg ha látszólag megakarod változtatni, az nem esne neki jól ugye. Addig amíg interneten intézi ezeket, addig azért nem annyira gáz, mint ha nem tudnád hol mászkál.
Ha ennyire kikészít, akkor hajrá, engedd el, és lesz más, akiben meg mersz majd bízni, szereted és viszont mutatja, hogy szeret !
ISMI????????
LÁJKOLJA??????????????????
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁááááááááááááááá!!!!!!!!!!!!!
Ezek a lányok előtted is az ismerősei voltak,és bocsi,de szerintem utánad is azok maradnak...
A megváltoztatásról meg szerintem annyit,hogy olyat senkivel nem lehet tenni...Vagy változik magától,ahogy halad a kapcsolat,vagy nem, sosem voltam híve az erőltetésnek semmilyen szempontból,pláne nem így,hogy lefekteted neki,hogyan kell viselkednie...Ha valakit társamnak választok (pláne ha egy életre tervezek),akkor a "hibáival" együtt fogadom el,nem pedig fenntartásokkal...
igazad van nemlájkolhat senkit.
tudod hány nőt ejtett teherbe a lájkolással?
ÈSHA kezicsókolomot fog nekik köszönni? Na akkor lesz ám kutyavilág!
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
"Sztem tök alap, hogy ha kapcsolatba vagy tolerálod a másik dolgait"
Akkor toleráld a dolgait.
+1
sakk-matt
"
Szerintetek az normális, ha kiakadok hogy a pasimnak rengetek csaj ismije van és állandóan kommentelget nekik? Kb. minden csaj ismije képét lájkolja. Már párszor kiakadtam rajta szerint tul reagálom meg nem nyomul azoknál a csajoknal meg semmi.
És még azt sem érti meg, hogy engem ez miért zavar!:@
Nem is értem miért vagyok vele nem is bízom benne az összes energiámat elszívja a hülyeségeivel...sose voltam féltékeny típu most meg állandóan féltékenykedem...komolyan szánalmas ez az egész! Sztem tök alap, hogy ha kapcsolatba vagy tolerálod a másik dolgait és ha ez engem idegesít miért nem tudja nekem ezt megtenni???"
Egy élmény olvasni ezt a kérdést.Először sokkot kaptam ettől a nyelvhasználattól,de egyébként egészen szórakoztató,bár falra mászom ettől a p.csás dumától,hogy ismi meg ilyenek. Nevetséges.
A válaszom pedig annyi lenne,hogy szerintem ott a kérdésedben a válasz.Felesleges vele lenned.Alig lehetsz 13,még előtted az egész élet,találsz magadnak olyan pasit,aki nem "lájkolja" más lányok képeit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!