Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az normális, ha kiakadok hogy a pasimnak rengetek csaj ismije van és állandóan kommentelget nekik? Kb. minden csaj ismije képét lájkolja. Már párszor kiakadtam rajta szerint tul reagálom meg nem nyomul azoknál a csajoknal meg semmi.
És még azt sem érti meg, hogy engem ez miért zavar!:@
Nem is értem miért vagyok vele nem is bízom benne az összes energiámat elszívja a hülyeségeivel...sose voltam féltékeny típu most meg állandóan féltékenykedem...komolyan szánalmas ez az egész! Sztem tök alap, hogy ha kapcsolatba vagy tolerálod a másik dolgait és ha ez engem idegesít miért nem tudja nekem ezt megtenni???
Engem is zavarna. Söt.
A férjem múltkor bejelölt fb-n egy vadidegen csajt ismerkedés céljából. Olyan szinten kivertem a balhét, hogy feje nem maradt. Mi az, hogy mellettem még csajokkal ismerkedik??? Ha más kell, akkor váljunk de ezt nem tolerálom semmiképpen.
Szerintem meg párkapcsolatban alap, hogy ne bántsuk meg a másikat, ami tudjuk hogy rosszul esik azt ne erőltessük, folytassuk. Ha kell az egyénnek a flörtölés, mert nem bírja nélküle (amit sose értettem), akkor úgy csinálja hogy az ne derüljön ki.
De kérdezőnek is tudnia kellene, ha a férfi minden lánynak lájkolja a képét, akkor az nem jelent semmit, mivel mindegyik egyformán számít neki, akkor kezdjen aggódni mikor csak egyetlen ilyen lány lesz.
26 ff
Szerintem nem normális dolog, hogy erre vagy féltékeny. De az se, hogy a barátod meg annyira tapintatlan, hogy nem veszi figyelembe a kérésed. De tényleg, én sem értem h miért vagy erre féltékeny. Esküszöm! Soha életemben nem értettem a féltékeny embereket! ÉS nem, nem fiu vagyok. Az egyik barátnőmnek is van pasija, én már régebb óta ismerem mindkettőjüket, joban vagyok mindkettővel, a csaj meg mégis féltékeny rám, mert néha csak én meg a barátja beszélünk... De ha meg nem is biol benne meg idegesit, akkor minek vagy vele??? ÉS á, most sz*ros fényképek miatt hisztizni...?
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!