Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy nézhetnek ki azok a nők akik a társkeresési problémákba kommentelgetnek?
Azok érdekelnek, akik szerint alap, hogy egy férfi teremtse meg egyedül a lakhatást, legyen jó fizetése és autója. Csak az érdekel, hogy ők mennyire néznek ki jól, amire építik ezen elvárásaikat.
Képpel illusztrált válaszokat szeretnék, akár privátban is, hogy ne sértsünk meg senkit se, mert nem ez a cél.
Itt amúgy egész sok a közép-felsőközéposztálybeliek aránya. Náluk (azaz nálunk) tényleg a (KSH szerinti) átlag fölötti fizu és a 30 évesen saját lakás.. hát ha nem is az alap, de mondjuk reális célkitűzés. Meg autó stb..
A probléma csak az, hogy Magyarországon a lakosság kb 70%-a átlag alatti fizut kap. Ami elég morbidul hangzik, mert az ember azt gondolná, hogy az átlag a többséget jelenti... csakhát nem, mert rohadtul kinyílt a társadalmi olló.
És hát kik érnek rá munkaidőben ide pötyögni? Hát a munkanélküliek és azok, akik laza irodai munkát végeznek. És utóbbit jellemzően a multik adják, ahol jók a fizuk.
Ok, meg a magánvállalkozók, de a komolyabban vehetőek nem itt lődörögnek egész nap:D
És van pár kérdés ahol azt kérdezik, hogy az irodai munkások mennyit dolgoznak kb naponta. Rendre 2-5 ór ajön ki, szóval bőven van idejük... khm.. van időnk itt lógni:D
A probléma csak az, hogy a társadalmi olló már kb akkorára nyílt, hogy egyik fél el sem tudja képzelni a másik fél helyzetét. Az egyik az, hogy alap lenne az anyagi biztonság (vagyis hogy ha elveszted minden bevételed, 6 hónapig még gond nélkül fenn tudod tartani az életszínvonaladat), a másik meg azt, hogy ez ne lenne alap.
15, naugye:D
És a státusszal kapcsolatos elvárások elsősorban az életszínvonalon múlik, nem a külsőn.
Illetve hát az is köztudott, hogy a magasabb státuszú emberek jellemzően egészségesebbek, igényesebben néznek ki. Lehet az arcformája akármilyen, de minőségi étkezés + minőségi testedzés + esetlegesen minőségi higiéniás és kozmetikai termékek, meg ugye jó öltözet kb egyenes út ahhoz, hogy valakinek a külsejét megnyerőnek tituláld. Két ugyanolyan genetikájú emberből egyértelműen a magasabb státuszú jobban fog kinézni.
16 Ehhez hozzátennék még valamit.
13-14 éves koromban jóban voltam egy cigány kiscsajjal. Együtt buszoztunk a suliba, és el-elbeszélgettünk. Mindig néztem, hogy hogy lehet valaki ilyen szép? Már akkor nőiesedett, csillogó dús haja volt, szabályos arca stb. Konkrétan irígyeltem, objektíven kimondható, hogy a "hozott csomag" terén ezerszer szerencsésebb volt, mint én.
Mostanra tudjátok hogy néz ki? 5-6 gyerek után elhízva, lerongyolódva, legalább 20 évvel idősebbnek tűnik nálam. Szóval ennyit számít az életstílus. Hiába nyerte meg a genetikai lottó, ha aztán a világ összes eszközével szétbarmolta a testét... És én hiába kaptam kevésbé vonzó géneket, ha világéletemben jól érkeztem, aludtam eleget, kevés alkoholt ittam, nem cigiztem, mozogtam és nem kezdtem meg a szaporodást tinikorom közepén.
Na de ha ennyire gondtalan, napi 2-3 órát dolgozó, jól kinéző jól kereső boldog és egészséges fitneszes csodacsajok írnak ide, akkor valaki egy dolgot magyarázzon már meg nekem! Mire fel van az a rengeteg frusztrált, gyűlölködő, kicsinyes haraggal teli kárörvendő vagy kifejezetten szadista női válasz? Nem most, hanem sok más itteni kérdésben. Mert íráskép és pipaszám alapján a legtöbb ilyen itteni válasz az bizony női lesz, és általában nem is szokták letagadni ezt.
Mert én úgy tudtam aki boldog és elégedett az életével az nem itt gyűlölködik másokra egy névtelen fórumon. Szóval valami itt mégse annyira kerek. És ne gyertek az incelekkel, nem csak azok ellen folyik ez, bár azok ellen se túl normális ez a stílus és ami mögötte van gyűlölet. Vannak napok amikor olyan a kategória mint valami elmegyógyintézet ideszabadulva. Szóval ez így mégse valami kerek, kilóg a lóláb, valami sántít.
18
Sem napi 2-3 órát dolgozó fittnesz csodacsajokat, sem szadistákat nem látok...
Konkrétan ki említette, hogy 2-3 órát dolgozik? Vagy ezt honnan szoptad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!