Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy nézhetnek ki azok a nők akik a társkeresési problémákba kommentelgetnek?
Azok érdekelnek, akik szerint alap, hogy egy férfi teremtse meg egyedül a lakhatást, legyen jó fizetése és autója. Csak az érdekel, hogy ők mennyire néznek ki jól, amire építik ezen elvárásaikat.
Képpel illusztrált válaszokat szeretnék, akár privátban is, hogy ne sértsünk meg senkit se, mert nem ez a cél.
Na kezdődik a tahóság és agresszió máris :D
Nem én szoptam oda, ne keverj össze magaddal. A 12-es válaszoló írta le, várj idézem neked:
"És van pár kérdés ahol azt kérdezik, hogy az irodai munkások mennyit dolgoznak kb naponta. Rendre 2-5 ór ajön ki, szóval bőven van idejük... khm.. van időnk itt lógni:D"
Pedig ha ilyen szipiszupi és ennyire ráértek bizonyára ezt is elolvastad és felpontoztad, erre most megpróbálsz belém kötni. A tartalommal vitázz ha tudsz. Az meg hogy nem látsz valamit nyisd ki a szemed, bár szerintem csak álszent vagy. Az egész kategória egy tömény rant és gyűlölködés sokszor. Aki nem látja az vagy 0. napos teljesen új, vagy maga is álszent, és főleg mert az ő érdekei vannak itt bevédve és túlhazudva. De maradjunk az eredeti kérdésnél, hogy vajon kik írhatnak ide, hogy nézhetnek ki, mi az átlag akik ezeket a gyűlölködő kommenteket generálják. Hiszen erre kíváncsi a kérdező is, tiszteljük meg azzal hogy válaszolunk neki és nem visszük félre a kérdését tereléssel.
Én azt írtam egy korábbi kommentemben, hogy (pénzügyileg) nagyon vegyes a társaság. Ez minden bizonnyal igaz az erkölcsi-intellektuális szintre is nindkét nem esetén.
De továbbra sem látom a válaszok közt a fittneszkirálylányt, és azt a hallatlan gyűlölködést sem. Ja, vannak akik felülnek az incel trollok provokációinak, csak talán első sorban mégis a provokátor a felelős, nemde?
hát így 42 évesen miért nem várhatnám el a 40-46 éves pasiktól h legyen lakhatása, normális munkája, és esetleg kocsija? a megtakarítást már le sem merem írni...
ezen nekem is megvannak... szóval nem irreális az elvárásom ...
10-es válasz, miért kell letagadni?
"Külsőre pedig vékony és sportos vagyok, ami hátrány lehet az az, hogy kicsik a melleim, de ezt próbálom azzal kompenzálni, hogy fenékre (is) edzek."
Egyébként is akik irodalisták, náluk tényleg gyakoribb a fitness és edzés, de valahol még ezt is leírja. Erre te most hülyének próbálod nézni az olvasokat és eljátszod hogy nem látod hol volt ilyen? :D A gyűlölködést pedig írtam ne itt keresd, hanem sok más kérdésben és főleg válaszban. Van incel és van provokátor is igen, de nagyon sok esetben szó nincs arról se. Csak rengeteg agresszív, erőszakos és frusztrált nőről. Az itt eddig lefestett hamis képnek mintha ellentmondana. És nem tagadom tuti van irodalista nő is ők érnek rá nagyon. De egyrészt ők se hinném hogy boldogok akik itt gyűlölködnek naphosszat másokat gyalázva, illetve van sok aki nem irodalista hanem valami egészen más. Ők meg végképp nem boldogok, sokszor látszik az írásukból a düh és frusztráció, ha olyan a téma.
A 10-es választ én írtam, mi a problémád vele? Vagy most már agyatlan, dologtalan fittnesz csodalány lesz az ember, ha edzeni merészel? Ja és hol volt gyűlölködés a kommentben? :D
Nem azt írtam, hogy a fittnesz az életem, és a 24-ből 25 órát seggre gyúrással töltök, hanem azt, hogy ismerem a testem és megpróbálok kihozni belőle valami jót. De tényleg baszki, mekkora utolsó rohadék vagyok emiatt. :D
Komolyan az az érzésem, hogy így bemeséled magadnak ezeket a dolgokat, és messze-messze felnagyítod a nők negatív válaszainak arányát. (Mert természetesne van ilyen is.) Mondjuk ha egy fél napig nem provokálná senki a jónépet, akkor másképp nézne ki ez az oldal.
Nincs bajom a 10-es válasszal, tök hasznos szerintem. A kérdésre válaszoltál, leírtad te milyen vagy, mint az egyik itteni nő. Bajom azzal a válaszolóval volt aki megpróbálta letagadni hogy volt ilyen írva. Először hogy volt 2-5 óra munkás irodalista, aztán hogy fitnesszes. Ez a fajta kiforgatós valóságtagadás is sok itteni nem normális és toxikus nő sajátja. Az egyik ok, amiért a rengeteg vita és veszekedés van. Letagadni a nyilvánvalót.
"Mondjuk ha egy fél napig nem provokálná senki a jónépet, akkor másképp nézne ki ez az oldal."
Valószínű így van. De fordítsuk meg a kérdést, ha nem lenne mivel és főleg kiket provokálni akik ennyire felülnek neki, akkor járna ide ennyi provokátor? Szóval valami csak lehet. Nem zörög a haraszt, tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!