Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is érzi úgy a 30-40 közötti korosztályban hogy iszonyatosan nehéz ismerkedni, még itt Budapesten is?
37 leszek lassan és még mindig "nyomulnak" rám a férfiak, szóval...
Nem mellesleg pár hónapja vidéken élek (eddig "vérbeli" pesti voltam) és még itt is bármikor takálnék valakit, ha nem lenne párom.
Szerintem ismerkedni is nehéz, nem nyitnak már az emberek egymás felé, mindenki tele sérelemmel, kudarccal és persze elvárásokkal is. Elég necces korosztály ez....
37F
3-as!
Az ilyen leharcolt strapakancák már csak a helyi béta szintű pasiknak elég.Az alfákhoz már kevés vagy.
9-es: nem ír hülyeségeket, 37 évesen egy nő vidéken nyilván kelendő, de ott alig van ember. Direkt írtam Budapestet.
Itt nehéz ismerkedni mert rengeteg a béta nő és férfi, aki akart és tudott az kapcsolatba került idejében. Akik nem azok autisták, megrögzött karrieristák, elhízottak, őrültek, komoly családi vagy anyagi gonddal vagy pedig totál kiképzett PhD-s Dr.Dr. 8 diplomás nők irreálisan magas elvárásokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!