Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért égtek ki ennyire a nők a társkeresés terén?
Te komolyan nem érted, hogy kapcsolatban van, ugye? Hát téged se az eszedért szeretnék.
43 vagyok, elváltam, de nem vagyok családtalan. Van három gyerekem, karácsonykor körbeüljük az asztalt, szeretet van és béke.
Nekem nem haverjaim vannak, hanem húsz éves barátságaim, mondjuk nem is mondok olyat senkire, hogy lepetézik. 🤦
Igen, a családomért élek, a gyerekeim jelentik a világot. Csak ennek nálunk már nem része az apuci. Viszont egyáltalán nem hiányzik az életemből. Nem zabálok csokit és nem lettem alkoholista se. Egy cica jó lenne, de túl sokat utazunk, így a felelős állattartás jegyében erről lemondtunk. A kutyákat meg nem szeretem.
Tudod, egy szingli negyvenes nő teljesen más, mint egy negyvenes aggszűz incel. Végiglovagolta az országot 😜, kipróbált mindent, volt pár kapcsolata, többnyire elvált és van gyereke. Pasija pedig azért nincs, mert nem akar. Egy részük keres szexre valami hancúrkandúrt, mert erre van igénye, egy részük komoly kapcsolatot keres, mert erre van igénye, egy részük pedig élvezi a függetlenségét, mert erre van igénye. De nagyon kis százalékot leszámítva, egy negyvenes nő saját maga dönti el, hogy hogyan akar élni.
Rohadtul nem ugyanaz, mint ha csak pár olcsó prosti jutott vagy az se, és rá kell döbbennetek, hogy qurvára nem igaz, hogy most vagytok a legjobb korban és utánatok fognak futni a leharcolt 30+ nők, ti meg nagy duzzogva válogattok a Sarka Kata szintű elvált, kiéhezett anyák között. 😂
52-es szépítheted bárhogy de elég szánalmas csatakancaként itt osztani az észt a GYK-n...miért nem a családoddal vagy épp?
Aggszűz incel hahaha....nagyon képben vagy.....
Szánalmas vénasszony
Velük vagyok. A két kisebb valami filmet néz, de engem nem érdekel, szóval ráérek. Pechedre. 😀
A legnagyobb meg épp a barátnőjénél van. Nem mindenkiből lesz negyven éves szűz.
És amúgy amióta megismertem a férjemet, aki a tenyerén hordoz, azóta utálom a skótokat.
Már nem érném be kevesebbel .
Különben ti pasik 30 felett már pocakos kopasz fejűek vagytok, én még mindig rendelkezem az összes fogammal és hajammal, és attól még hogy a te anyukád egy elhanyagolt külsejű ápolatlan néni, attól még nem minden 40-es nő igénytelen .😊
18 ALATT nem lehet ide írni, nem pedig felette. Inkább olyan adjon itt választ, akinek van párkapcsolati tapasztalata, és ne olyanok, akiknek 20+ év kínlódás alatt egy randit se sikerült összehozni.
Szerintem akikkel ott vagy az irodában azok nem kiégtek , hanem vadásznak.
Sokat ki kell próbálni mire megtalálják az igazit minden szempontból .
Nem fognak hozzámenni ,gyereket szülni az első lepukkant nincstelen senkinek.
Alaposan átgondolják.
Én 36 éves alapítottam családot és addig éltem az életem. Magányos soha nem voltam.
Nem kötelező összeköltözni ,mosni, főzni meg takarítani egy felnőtt ember után.
Lehet hogy okosabbak mint az aki kapcsolatban van.
Így szabadok és bulizhatnak, válogathatnak hogy kivel szexelnek, egyikkel moziba, másikkal kiállításra. Most arról meg ők nem tehetnek hogy a férfiak 80%a sajnos alkalmatlan a családalapításra.
Ülnek a monitor előtt, játszanak, anyuci mossa a gatyát. És a fizetésüket meg vagy elisszák , cigizik, vagy bedobálják a játékgépbe.
Na ezekkel ki alapítana családot , kedves kérdező?
Én maximum a harmadik randi után már nem találkozok többet. Főleg ha kicsi neki 😏
Nem a legkisebb farkúhoz fogok hozzámenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!